Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3,5 hete szültem, de még...

3,5 hete szültem, de még mindig vérzek. Normális ez?

Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 11:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen. 6 hét a gyermekágy, addig normális, de fokozatosan szokott csökkenni
2012. aug. 18. 12:21
 2/11 porcukormókus ***** válasza:
Nekem a 6.hét végére múlt el teljesen, azt hittem már sose lesz vége.. Kitartás! :)
2012. aug. 18. 12:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor várok türelmesen! Csak nem szeretem a betétet :(
2012. aug. 18. 13:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Bár a gyermekágyas időszak 6 hétig tarthat,én 8 hétig voltam ilyen "bajos" a 2. gyerkőcnél.

Ne aggódj,fokozatosan csökkenni fog a vérzés,szépen rózsaszínes folyássá válik,ami egyre halványabb lesz.

Jó babázást és mielőbbi felépülést!! :-)

Üdv: 3lányos,15hkm

2012. aug. 18. 16:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Első babával 8 hétig véreztem, a másodikkal kb 5 ig, holnap lesz 3 hetes a 3. babám, és már egyáltalán nem vérzek úgy 3 napja....

Úgyhogy változó, és ne aggódj!

2012. aug. 18. 16:03
 6/11 A kérdező kommentje:

3 lányos: És hogy mentél a 6 hetes kontrollra?

Amúgy csak akkor van egy adag vér, ha szoptatok, amúgy napközben nincs. Tudom, ez természetes, de már be vagyok iratkozva a nődokimhoz szept 5re, pont akkor lesz 6 hete, hogy szültem.

2012. aug. 18. 16:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem mentem kontrollra,mert hozzá csak akkor jártam,ha muszáj volt (Uh-k és nst,és amikor már nem volt muszáj-18. héttől- csak hasi uh-t engedtem.),lehetőségem máshoz menni meg nem volt (helyben nincs másik,két gyerkőccel egyedül utazni úgy,hogy nem is ismerem a várost ahol vannak normális nődokik...)

A nődokid látott már ilyet,ne aggódj! A kórházból is csak úgy engednek el,ha előtte megnéznek-legalább is nálunk- és akkor hiába volt egy gyors zuhany,úgy is tiszta "csutak" vagy alul. Amit megtehetsz,hogy felhívod a dokid és megkérdezed,hogy ha majd még mindig véreznél is elmenj e.

Amúgy ha csak szoptatáskor van,akkor valószínűleg elmúlik a kontrollig,szoptass amilyen sűrűn csak lehet,ez elősegíti a gyógyulást!

Mielőbbi felépülést és jó babázást!! :-)

Üdv: 3 lányos,15hkm

2012. aug. 18. 17:33
 8/11 A kérdező kommentje:

Igaz, látott már ilyet :)

Megértelek, hogy két gyerekkel nem egyszerű buszozni és hasonlók.

És most hogy tudod megoldani 3 gyerekkel? Mekkora a kicsi?

Igen, szoptatok, ameddig tudok, a nagyobbik fiamat 16 hónapos koráig szoptattam, akkor is csak azért hagytam abba, hogy lehessen újra próbálkozni a babával.

Köszönöm!

2012. aug. 18. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Most már itt lakik pár házra apósom,akire nem mindig lehet számítani,vannak rossz napjai (havonta legalább 1-1,5hét) amikor a telefont kikapcsolja,nem nyit ajtót/kaput,de ha előre tudja,hogy x napon kéne a segítsége,akkor vigyáz a lányokra,el tudok ugrani a helyihez. Ha lehetett,inkább a Páromat vártam meg,hogy itthon legyen és akkor mentem el a nődokihoz a kötelező uh-kra. A védőnőkhöz viszem magammal.

Én nem hagytam abba a szoptatást,sőt egészen két héttel ezelőttig szoptattam a legkisebbet "pocakosan"-végül is nem is kell macska-körmöznöm,mert már a 10. héttől látszik (legalább is,annak,aki tudja,a külvilág azt hiszi,hogy csak maradt rajtam valami a szülés utánról). Már nem szoptatom,mert nem igényli,szépen elalszik nélkülem is :-)

2012. aug. 18. 19:00
 10/11 anonim ***** válasza:
A kicsi jövőhónapban lesz 1 éves,17 hónapos lesz,amikor megszületik a 4.
2012. aug. 18. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!