Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4 hete szültem és még mindig...

4 hete szültem és még mindig vérzek, ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szinte mindenhol azt olvasom,hogy szülés után 2-3 hétig a vérzés normális.Én viszont hétfőn lesz 4 hete,hogy szültem és még mindig vérzek.nem az a barnás sárgás folyás van,amit ilyenkorra már mondanak.Előfordulhat,hogy nem távozott teljes egészében a lepény?:(,vagy ez még normális?

2012. júl. 21. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Normális. Első és harmadik babámnál pontosan a 6 hetes kontroll napjáIG véreztem. nem volt barnás meg sárgás meg ilyenek ahogy írják a fokozatokat hanem rendesen véreztem 6 hétig. Aztán egyik napról a másikra elmúlt és kész.

Érdekes mert a második babámmal pedig 2 hét volt mindösszesen.

2012. júl. 21. 12:50
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Én elmennék orvoshoz a helyedben,az a legbiztosabb,mert itt nem hiszem,hogy vannak hozzáértők!
2012. júl. 21. 12:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem sokat segítenek a tapasztaltakból mondott dolgok is,végülis a 6hetes kontrollra úgyis elmegyek,addig inkább csak megnyugtatásképp érdekelnének a válaszok:)
2012. júl. 21. 13:04
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Én 5 hétig véreztem szülés után. Rendesen, mint mikor menstruálok, aztán elmúlt. Szerintem is normális.
2012. júl. 21. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyugi! Én 8hétig véreztem! :S Ráadásul én végig nagyon véreztem, ráadásul, néha még jött pár olyan löket, h halálra rémültem! De mondta a doki, h tök normális, hiszen tisztulás stb.... Szóval ne izgulj!
2012. júl. 21. 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Normális. Én 5 hétig véreztem.
2012. júl. 21. 15:19
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2012. júl. 21. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Normális, én is 5 hétig véreztem.
2012. júl. 21. 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:
6 hétig véreztem. Nemrég hagytam abba.
2012. júl. 22. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!