3 hete szültem és az utóbbi 3 napban kétszer volt nyúlós barna folyásom. Olyan mint peteéréskor csak több. Ez normális?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 11:42
1/6 anonim válasza:
Igen, így tisztul a szervezeted szülés után. Nekem sem vérzésem volt vagyis az csak pár napig, de ilyen barnás majd egyre halványuló nyálkás izé folyamatosan távozott belőlem. Viszont ha aggódsz, vagy ha büdös akkor keresd fel a dokidat.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem büdös, csak nem tudom, hogy természetes-e, mert első szülésem. Így minden gyanús :)
De amúgy jól érzem magam, nincs problémám. A doki meg 40 km-re van, úgyhogy feleslegesen babóval nem akarok szaladgálni.
2012. jún. 8. 11:50
3/6 anonim válasza:
Ha nem büdös/ fáj akkor biztosan minden rendben van :) Én még örültem is neki, hogy legalább nem durva vérzésem volt, hanem ez. Mondjuk az elsőnél nekem sem volt ilyen csak a másodiknál.
Jó babázást! :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. jún. 8. 11:57
5/6 anonim válasza:
igen-igen nálam is ilyen volt és nálam is csak az első pár napban volt vérzés utána ilyen barnás nyúlós volt, de ha aggódsz keresd fel a dokit, bár szerintem semmi okod rá mármint az aggodalomra :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is :)
2012. jún. 8. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!