Fájdalmas pisilés?
Figyelt kérdés
3 hete szültem, és ma pisilés közben erős fájdalmat éreztem, ami azóta már még egyszer megtörtént. Először azt hittem, felfáztam, de ez nem olyan fájdalom volt, inkább olyan érzés volt, mintha a hüvelyemben fájna, miközben pisilek.
Valaki tapasztalt esetleg hasonlót? Elég tanácstalan lettem, mert még ilyennel nem találkoztam. Persze pont pénteken történik mindez:S
2012. aug. 17. 16:40
1/7 anonim válasza:
Igen, de engem császároztak és kathéterem volt. Én arra fogtam, h biztos azzal megsérthettek valamit, nekem a hólyagomtól sugárzott a fájdalom lefele. Nem akartam orvoshoz visszamenni, de elmúlt magától szerencsére.
2/7 anonim válasza:
császáros voltam és nekem is a katétertől volt (sztem) kb 4-5 nap alatt elmúlt.a doki azt mondta ha nem múlik el 1 hét alatt akkor gáz...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat lányok! Nekem is volt katéter, de létezik, hogy 3 héttel szülés után jön újra elő?
2012. aug. 17. 18:19
4/7 anonim válasza:
Nekem is császár miatt volt katéter és nem fájt azonnal.Egy pár héttel utána volt kellemetlen egy prá napig.
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor várok:) Köszönöm:D
2012. aug. 17. 21:16
6/7 anonim válasza:
fura h írjátok, hogy császár miatt volt katéter. nekem is volt, pedig nem császároztak.
kérdezőnek ajánlom a rowatinexet, azt terhesen is lehet szedni uh gondolom szoptatás alatt is
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D Nekem se császár volt, azért kellett a katéter, mert az EDA miatt nem éreztem az ingert, de tele volt a hólyagom. Utánanézek annak, amit ajánlottál, köszönöm szépen.
2012. aug. 18. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!