Szülés után a gyerekágyas osztályon jártál úgy hogy 4-5en voltatok egy szobában és az egyik baba egész nap, egész éjjel sírt/sír kb. és anyukája nem enged neki adni semmit, de teje még nincs, nem bírunk egy hunyást sem aludni?
Én egyedül voltam 2 ágyas alapítványiban, pont ezért, és még le is adtam a fiamat éjjelre, de hozták, amikor felébredt. Ebben a melegben azért szoktak a 35 fokos kórházi szobában még nálunk is adni "teát", ha anyuka kér, pedig babbarát. De tény, hogy elég 1 korty, mert cseresznye méretű a kis gyomruk...
6 hetes baba anyukája
Szia! Nálunk úgy volt, hogy 4 ágyas szobába kerültünk, de hol 3-an, hol 2-en, hol meg 4-en lettünk. Egyik éjjelre 2-en maradtunk anyukák a szobában, mind kettőnknek bent volt a babája, nekem nyugodt volt éjjelente, csak akkor sírt fel, ha éhes volt, de neki meg egész éjjel üvöltött a babája, szinte megállás nélkül, mert hasfájós volt, és sem a kislányom, sem én nem tudtunk aludni, 2 napig ez ment. Nappal tiszta kóma voltam. Utolsó éjjel átjött egy másik szobából egy anyuka, hogy bírok aludni ettől a bömböléstől. Alig vártam, hogy hazajöjjünk. Már majdnem sírtam is.
11 napos kislány anyukája
Off: 6-os, elég buta dolog azért haragudni valakire, mert valami baja van és gyakran kell wc-re mennie. Gondolom hasmenése volt a kötelezően adott hashajtótól.
Nekem is mindenáron adni akartak hashajtót már a szülés utáni napon, pedig programozott császárom volt, előző nap nem ehettem semmit, a szülés napján sem ehettem, így logikus volt, hogy nem tudok "produkálni". Rámtukmálták a hashajtót, ott előttük el kellett játszanom, hogy beveszem (kiköptem amikor kimentek). Valószínűleg a te szobatársad nem volt ilyen találékony, emiatt nem kellene haragudnod rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!