Szegedi dokik közül kit nem ajánlanátok?
Én sok kismamával beszélgettem, kinek ki az orvosa, hogy van vele megelégedve, stb.
Nagy a szórás. Akihez én nem mennék, azt a másik anyuka isteníti. És ez van fordítva is.
Van, aki nem is fogad.
Nekem 5 éve a védőnő ajánlott egy orvost, annyira meg voltam és vagyok vele elégedve, hogy nem mennék át senki máshoz. Mindkét fiamat nála szültem, mindenért hozzá fordulok.
2 fiús
Az első válaszolónak teljesen igaza van.
Mindenkinek megvan, hogy milyen stílus jön be neki, aki pl. nekem szimpatikus lehet, az abszolút nem biztos, hogy Neked is, így hiába ajánlanánk bárkit, ha rákeresel neten tuti találsz róla negatív kritikát is. Szerintem ez bármelyik dokira igaz (még a sajátomra is). Egyébként én női orvost semmiképpen nem választanék, 4-hez is volt szerencsém korábban, de hagy ne mondjak véleményt! Pedig van aki rájuk esküszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!