Én még nem választottam dokit, s lehet nem is fogok, de oda járok terhesgondozásra, de akihez járok, már nem vállal szülést.Légyszi írjatok neveket, akikkel meg voltatok elégedve.Köszi
Elsőnél Vincze Emőke, másodiknál Márton Virág. Mindkettővel meg voltam elégedve.
2012. aug. 15. 13:46
2/9 Disi válasza:
Dr. Molnár G. Bélánál szültem. Császározni kellett, mert faros volt a babám, azt mondják az övénél nincs jobb kéz Szegeden :))) Hozzá jártam terhesgondozásra is, nagyon kedves volt végig, a kórházban is mindennap bejött megnézni. Amúgy én vásárhelyi vagyok, de mindenféleképpen Szegeden akartam szülni, egy itteni ismerősöm ajánlotta őt.
2012. aug. 15. 14:10
3/9 anonim válasza:
Az elsőt Márton Virágnál (ő már szeptembertől nem vállal szülést). Most a másodikat Szabó Kornélnál szülöm. Mind a kettő nagyon jó orvos. Én szeretem Őket.
Amúgy a klinikán sok jó orvos van. Én eddig csak jókkal találkoztam.
2012. aug. 15. 14:18
4/9 anonim válasza:
Dr. Mészáros Gyula nagyon jó, szeretek hozzá járni, mondjuk én nem a magán rendelésre járok, de így is rengeteget foglalkozik velem, ha kell hívhatom bármikor,.
2012. aug. 16. 11:46
5/9 anonim válasza:
Mindkét fiamat Dr. Sikovanyecz Jánosnál szültem, meg vagyok vele elégedve maximálisan.
2012. aug. 17. 11:35
6/9 anonim válasza:
Szia! Én az első gyerekemet sajnos nem Szegeden szültem, de a másodikat már igen, mert Székesfehérváron nagyon rossz a dokik hozzáállása. Viszont Szeged szuper! Dr. Atif Iskandernél szültem. Nagyon odafigyel mindenre, precíz, és ezt elvárja mindenkitől. Ő minden nap bent van, a szabadnapjaiban is befött civil ruhában és meglátogatta a betegeit. Háromhetente kell járni hozzá, de ha valami gubanc van a szülésnél, akkor jobb, ha az embernek van dokija. Nem mindegy, hogy ki a doki természetesen. Minden pénzt megér az, hogy egészséges legyen a gyermek és ne a szülés pár órájában történjen meg a baj. Székesfehérváron majdnem rosszul jártunk, majdnem oxigénhiányos lett a babám, mert a magzatvíz elfolyása után 23 órával szültem, amit nem szabadna hagyni a 41. hét végén. Ráadásul nagyon öreg volt a méhlepényem az ultrahang szerint a 32. héttől, de a doki csak legyintett rá. Szegeden sokkal jobban odafigyeltek a dokik a részletekre. Szóval összességében azt mondom, hogy fogadj dokit, mert megbánod, ha mégis kellett volna, mert a fogadott doki végigfigyeli az egész terhességet, és jobban tud következtetéseket levonni az egészségetekkel kapcsolatban.
2012. aug. 17. 16:41
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
Én is úgy gondoltam, hogy fogadok dokit, volt is 2 tippem, de sajnos annyi minden közbejött( nagymamám meghalt, szüleimet kirabolták),hogy egyszerűen elfogyott szinte minden pénzünk, valamint 4 hét van még a szülésig. Sajnos sokáig halogattam a döntést, de mostmár úgy gondolom, hogy annyira rövid az idő, hogy így is úgyis, csak egyszer találkoznék a dokival, s egy alkalom nem elég arra, hogy megismerjem, akkor meg minek fizessek majd neki 50-100ezer Ft-t, holott nem is ő kísérte végig a terhességem, s nem is ismer.Ezért kénytelen leszek rábízni magam az égiekre!Nagyon félek, mert sok évet vártunk mire összejött a baba, de nem tudok már mit tenni.
2012. aug. 18. 16:10
8/9 anonim válasza:
Teljesen megértelek.
Viszont ne aggódj, az ügyeletes dokik ugyanazok, akiket mi itt felsoroltunk, csak az egyik az egyik éjjel, másik doki meg másik éjjel ügyel.
3 hete, mikor szültem, két olyan anyukával kerültem egy szobába, akik nem fogadtak orvost. Mind a ketten meg voltak elégedve a szülés körülményeivel, a doki hozzáállásával. Az orvosuk bejött őket megnézni, illetve mikor mentek haza, jött az az orvos és ő vizsgálta meg a lányokat. Nem pedig az, aki épp ráért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!