Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szült Szegeden? Tapasztalat...

Ki szült Szegeden? Tapasztalatok? Dokik?

Figyelt kérdés
Én még nem választottam dokit, s lehet nem is fogok, de oda járok terhesgondozásra, de akihez járok, már nem vállal szülést.Légyszi írjatok neveket, akikkel meg voltatok elégedve.Köszi

2012. aug. 15. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Elsőnél Vincze Emőke, másodiknál Márton Virág. Mindkettővel meg voltam elégedve.
2012. aug. 15. 13:46
 2/9 Disi ***** válasza:
Dr. Molnár G. Bélánál szültem. Császározni kellett, mert faros volt a babám, azt mondják az övénél nincs jobb kéz Szegeden :))) Hozzá jártam terhesgondozásra is, nagyon kedves volt végig, a kórházban is mindennap bejött megnézni. Amúgy én vásárhelyi vagyok, de mindenféleképpen Szegeden akartam szülni, egy itteni ismerősöm ajánlotta őt.
2012. aug. 15. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Az elsőt Márton Virágnál (ő már szeptembertől nem vállal szülést). Most a másodikat Szabó Kornélnál szülöm. Mind a kettő nagyon jó orvos. Én szeretem Őket.

Amúgy a klinikán sok jó orvos van. Én eddig csak jókkal találkoztam.

2012. aug. 15. 14:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Dr. Mészáros Gyula nagyon jó, szeretek hozzá járni, mondjuk én nem a magán rendelésre járok, de így is rengeteget foglalkozik velem, ha kell hívhatom bármikor,.
2012. aug. 16. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindkét fiamat Dr. Sikovanyecz Jánosnál szültem, meg vagyok vele elégedve maximálisan.
2012. aug. 17. 11:35
 6/9 anonim válasza:
Szia! Én az első gyerekemet sajnos nem Szegeden szültem, de a másodikat már igen, mert Székesfehérváron nagyon rossz a dokik hozzáállása. Viszont Szeged szuper! Dr. Atif Iskandernél szültem. Nagyon odafigyel mindenre, precíz, és ezt elvárja mindenkitől. Ő minden nap bent van, a szabadnapjaiban is befött civil ruhában és meglátogatta a betegeit. Háromhetente kell járni hozzá, de ha valami gubanc van a szülésnél, akkor jobb, ha az embernek van dokija. Nem mindegy, hogy ki a doki természetesen. Minden pénzt megér az, hogy egészséges legyen a gyermek és ne a szülés pár órájában történjen meg a baj. Székesfehérváron majdnem rosszul jártunk, majdnem oxigénhiányos lett a babám, mert a magzatvíz elfolyása után 23 órával szültem, amit nem szabadna hagyni a 41. hét végén. Ráadásul nagyon öreg volt a méhlepényem az ultrahang szerint a 32. héttől, de a doki csak legyintett rá. Szegeden sokkal jobban odafigyeltek a dokik a részletekre. Szóval összességében azt mondom, hogy fogadj dokit, mert megbánod, ha mégis kellett volna, mert a fogadott doki végigfigyeli az egész terhességet, és jobban tud következtetéseket levonni az egészségetekkel kapcsolatban.
2012. aug. 17. 16:41
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Én is úgy gondoltam, hogy fogadok dokit, volt is 2 tippem, de sajnos annyi minden közbejött( nagymamám meghalt, szüleimet kirabolták),hogy egyszerűen elfogyott szinte minden pénzünk, valamint 4 hét van még a szülésig. Sajnos sokáig halogattam a döntést, de mostmár úgy gondolom, hogy annyira rövid az idő, hogy így is úgyis, csak egyszer találkoznék a dokival, s egy alkalom nem elég arra, hogy megismerjem, akkor meg minek fizessek majd neki 50-100ezer Ft-t, holott nem is ő kísérte végig a terhességem, s nem is ismer.Ezért kénytelen leszek rábízni magam az égiekre!Nagyon félek, mert sok évet vártunk mire összejött a baba, de nem tudok már mit tenni.

2012. aug. 18. 16:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek.

Viszont ne aggódj, az ügyeletes dokik ugyanazok, akiket mi itt felsoroltunk, csak az egyik az egyik éjjel, másik doki meg másik éjjel ügyel.

3 hete, mikor szültem, két olyan anyukával kerültem egy szobába, akik nem fogadtak orvost. Mind a ketten meg voltak elégedve a szülés körülményeivel, a doki hozzáállásával. Az orvosuk bejött őket megnézni, illetve mikor mentek haza, jött az az orvos és ő vizsgálta meg a lányokat. Nem pedig az, aki épp ráért.

2012. aug. 18. 16:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2012. aug. 21. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!