Mik a tapasztalatok Szegeden Pál Zoltánról?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy írták már egy páran, hogy szereti a pénzt( de melyik orvos nem?), de én arra lennék kíváncsi, hogy szakmailag milyen, illetve a szülésnél mennyire foglalkozik veled?Bár azt is szeretném tudni, hogy mennyibe kerül egy szülés nála, mert erről is eltérő infókat hallottam.2009. júl. 30. 15:31
1/3 anonim válasza:
Én áprilisban szültem Nála császárral,és csak jót tudok róla mondani. 4 évet vártam a Babámra,közben volt 3 vetélésem,megjártam rengeteg orvost,Ő tudott segíteni,egész életemben hálás leszek érte.
Amíg benn feküdtem,mindennap feljött megnézni,ez a szobatársaim orvosaira sajna nem volt jellemző,volt,aki szintén magánrendelésre járt,és az orvosa egy hétig sem nézett rá benn.
Én pénzéhesnek sem mondanám,és biztosan hozzá fogok járni,amíg elvállal.
2/3 anonim válasza:
..én ugyan nem nála szültem, de a kötelező vizsgálatok alkalmával sokat vizsgált ultrahangon. Nagyon kedves volt mindig, megnyugtatott, hogy minden endben a babával, olyan volt, akire rá mertem bízni magunkat. (és ráadásul nagyon nagyon jó pasi..... de ez nem tartozik szorosan ide hmmm....)
3/3 A kérdező kommentje:
Tényleg nem olyan rossz pasi!(-: Fujj, de rosszak vagyunk!(-:
2009. aug. 4. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!