Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire normális ez? Másnál...

Mennyire normális ez? Másnál is van így?

Figyelt kérdés

2 gyermekem van. A nagy 4 éves, a kicsi 6 hónapos. Volt sajnos a második szülésem előtt egy vetélésem.

A terhességeim előtt, és a második terhességem után is mindig napra pontosan 28 naposak voltak a ciklusaim. Most, amióta megszültem a kislányomat, eléggé felborultak a ciklusaim, általában késik, egyáltalán nem tudom kiszámolni, hogy kb. mikor fog megjönni. Most is várom már napok óta, de semmi jele.

2012. aug. 14. 11:39
 1/4 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, tehát a terhességeim előtt, és az első szülésem után is visszaállt pontosan 28 naposra a ciklusom.
2012. aug. 14. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
vkinek meg se jön, amíg szoptat. mondjuk nekem megjött. sztem még ráér rendeződni ez
2012. aug. 14. 11:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Másfél hónapig szoptattam a kicsit, azóta minden hónapban megjött, csak kiszámítani nem tudtam, hogy kb. mikor fog megjönni.

Nem szedek fogamzásgátlót.

2012. aug. 14. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
aha, azt hittem még szoptatsz. hát nem tudom, próbáld írni, hogy mikor jön meg és ha nem rendeződik kérdezd meg a dokit, hogy miért
2012. aug. 14. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!