8hetes terhes vagyok. Az lehetséges, hogy már nő a hasam? Másnál is volt ilyen? Ez normális?
Figyelt kérdés
Már van egy lányom.ő volt vagy 20hetes mire elkezdett látszani a hasam.2011. szept. 16. 21:28
1/4 anonim válasza:
Igen, van ilyen. Én 10 hetes vagyok, 3.terhességem és már kismamanacit kell hordanom. Már látszik rendesen a pocakom. Az első babával nekem is 20-22 hetesen kezdett látszani, pedig akkoriban még vékony voltam.
2/4 anonim válasza:
Igen bár ez még ilyen puffadás szerintem. Nekem is nagy hasam volt már 7hetesen akkor voltunk a Balcsin és tök ciki volt mert hülyén néztem ki. Amikor még nem egyértelmű kismama has hanem olyan "húú szegény, milyen hasas az a nő" pocak. :) Nekem is a 2. terhességem, elsővel nem vettem észre ilyet de 12 hetesen már vele is elég nagy hasam volt. Most 23 hetes vagyok...ne tudd meg. Mint aki épp szülni indul. :)
3/4 anonim válasza:
én is nyolc hetes vagyok és baromi nagy a hasam. Nekem a petefészkeim 10 cm átmérőjűek tele sárgatesttel. A doki szerint óriás (de lombikosok vagyunk és 21 petit szívtak le), de nemsokára a petefészek kisebb lesz. A második harmadik terhességnél mindig korábban kezd látszani. Szerintem nincs gond.
Boldog babavárást.
4/4 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes.. Én is így vagyok ezzel...ez a pocakom nézd engem hány hetesnek gondoltak először.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!