5 hete szültem, a gátam szépen begyógyult, folyásom is csak nagyon minimális van. Viszont a hüvelyváladékom szaga édeskés, olyan "seb" szagú. Ez normális jelenség?
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 06:52
1/3 anonim válasza:
Szia!
Teljesen normális! A méh összehúzódása miatt van, ahogy megkisebbedéskor halnak el a szövetek és elfolyósódnak.
Még az elkövetkező hetekben előfordulhat, hogy újra véressé válik, de lehet fehéres rózsaszínes marad édeskés szag az normális. Ha bűzössé válna, akkor van probléma.
Szülésznő / Védőnő
2/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, a 6. héten pedig visszatért a vérzés néhány napra, de már sokkal gyengébb volt, mint előtte, utána pedig ismét ez a folyás kb. 1,5 hétig és el is múlt. 7 hetesen voltam a nőgyógyásznál, azt mondta, ez normális.
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget!!
2009. júl. 22. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!