Hány évesen szültetek/szeretnétek szülni? Miért?
1. 27 (fiú)
2. 34 (lány)
3. (kislány,még pocakban ) 37
37 hkm
Én lehet, hogy későn érő típus vagyok, de most jobban érzem a felelősséget, mint amikor az elsőt szültem. Szerintem jobb és türelmesebb anya vagyok, mit akkor.
1. 20 évesen
2. 22 évesen
3. 24 évesen -így terveztük.
4. 26 leszek,amikor megszületik,Ő nem kért meghívót :-) Így alakult.
24 éves leszek,amikor az első babánk megszületik. A többiek meg amikor szeretnének utána. Mi sok gyereket szeretnénk, egyelőre nem tervezzük, hogy ki mikor érkezzen, a természetre bízzuk. :)
Azért szeretnénk így, mert ezt látjuk jónak. Elvileg jövő héten írjuk alá a szerződést a közös otthonunkhoz, de mielőtt ez nem volt kilátásba, akkor is szerettünk volna babát. Mégpedig azért, mert semmi sem biztos az életben, Nincs olyan, hogy biztos anyagi háttér. Bárki, bármikor elveszítheti az állását, vagy a lakását. Mikor mi születtünk, még nem volt ez az előbb legyen meg minden duma. Ma azért van, mert sokan azt gondolják, hogy a gyerekkel eltöltött minőségi idő helyettesíthető anyagi javakkal, vagy zenélő játékokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!