Kell adni pénzt annak az ápolónőnek aki felöltözteti a babát mielőtt mennénk haza a kórházból? Ha igen mennyit?
Anyu azt mondta, kell. Én meg sazt sem tudtam, hogy más öltözteti fel. Én akarom.. :) Vagy hogy van ez?
34 hetes kismamai
Azért nem az anyuka öltözteti, mert mielőtt hazaengednek, megvizsgálják, lemérik mégegyszer, meg megmutatják a köldök ápolását. Én se tudtam és előre felöltöztettem, amit levettek róla. :)
Szerintem meg nem kell ezért pénzt adni. Ők is a munkájukat végzik.
Ezek szerint ez is kórháztól függ.
Nekem eszembe sem jutott, hogy ne én öltöztetném, és a "hazaengedős" vizsgálat után én öltöztettem fel egy csecsemős felügyelete mellett, aki azért volt ott, hogy ha kell, segítsen. Nem kellett :) De hogy enki kellene pénzt adni, mert ott állt mellettem, hát eszembe sem jutott.
Szia!
Szerintem is butaság,de felénk is ez a szokás. Én úgy tudom a pólyába kell bele rakni a pénzt. Nos én is azt akartam hogy nem fogok adni de sajnos úgy fogom félteni,mert ha nem adok akkor az lesz eszembe hogy nehogy durván öltöztessék fel.Mert sajnos már mindent hall az ember-azt az 1000ft.ot meg egy bombont kibírom. És nyugodtan leszek,hogy nem törik csontját a babucinak:-)
Na de ez egyéni élemény.
Na ne hülyüljünk már... pénzt amúgy is utólag "szokás"adni, nem előre, jó hogy nem vágják földhöz a gyereket.
Meg persze adjunk a takarítónak, a felettünk lévő osztályos orvosnak, a portásnak, sőt még a szobatársainknak is, nem?
Miért kell mindenkinek pénzt adni?
mindenki megkapja a fizuját, ezért lássa el a dolgát.
Én sem kapok senkitől semmit, vagyis de, az államtól 15 ezer ft táppénzt... Ebből öltöztettessem a gyerekem? Köszönöm, majd én felöltöztetem...Otthon is nekem kell, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!