Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után minden...

Császármetszés után minden kismama kap 10 napig injekciót?

Figyelt kérdés
Ezt most hallottam, de nem tudom így van-e, és hogy mit is kapnak pontosan, miért van erre szükség?
2012. aug. 13. 15:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg ez nem kéne kórház-függő legyen, mert egy nagyon komoly baj megelőzésére szolgál: a trombózis veszélye ellen. Hasi műtétnél alapból adni kéne, nem is értem, hogy hogy lehet még olyan hely, ahol ezt nem veszik komolyan. 2,5 éve a Róbert Magánklinikán szültem császárral, ott ez természetes volt, és a hazajövetelem után a háziorvos írta ki a többit. Most (szeptemberben) az ÁEK-ben fogok szülni, nem tudom, hogy ott is alap ez??
2012. aug. 13. 23:17
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Én az ÁEK-ben szültem császárral és ott "alap" volt.
2012. aug. 14. 08:37
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem este császároztak, aznap éjjel csak infúzióban kaptam a szükséges anyagokat, utána 3 napig naponta 3szor kaptam méhösszehúzó injekciót és naponta egyszer trombózis elleni szurit. A negyedik napon, amikor hazajöttünk már csak a trombózis ellenit kaptam, de kérdezte a dokim, hogy van-e a családban trombózisra való hajlam, mert ha igen akkor felírtak volna még egy pár napra olyan trombózis elleni injekciót, amit magadnak kell beadni műtétek után. Az szerencsére nem kellett. Nem tudom számít-e, de én Bp-en a Róbert Károly magánklinikán szültem.
2012. aug. 14. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!