Ha az első baba császárral született, két éves különbséggel szülhetek természetes úton, vagy nagy az esélye az újabb császárnak?
Szia!
Én 2 hónapja szültem...
Az első terhességem iker terhesség volt, aminél egyik baba sem tudott befordulni, így császároztak. Most befordult a fiam, azt mondták nincs akadálya a természetesnek. Letelt a terminus, befektettek 40+5 nap elfolyt a magzatvíz. 13 óra vajúdás után megcsászároztak, mert azt mondták, az előző iker terhesség miatt a méh izomzata kitágult,így a babát csak össze fele nyomja a méh, lefele nem.Szóval hiába voltam már teljesen kitágulva, hiába voltak már 1 órája tolófájások a fiam feje nem mozdult.Tehát végül császár, 53 cm 4000gr. Gyönyörű, nyugodt baba.
Azt nagyon sajnálom, hogy nem élhettem át ahogy megszületik, de azt egy percre sem bánom, hogy átélhettem a vajúdást. Fájt. Nagyon fájt. Hosszú volt.De több alkalmam nem lesz. És ez olyan élmény ami mással nem pótolható, hasonlót más élethelyzetben nem élhetsz át.A mostani császárból pikk-pakk felépültem. Már másnap! hajat tudtam mosni. Tényleg SOKKAL jobb volt minden! Anno 2 hétig kérdőjel voltam...
Én kívánom neked hogy éld át...fáj...de szép! Nagyon szép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!