Az elsö More Milk kapszulat rögtön a szüles utan kell bevenni? Mikor lesz hatasa, mennyit erdemes szedni, illetve meddig?
Szerintem elore ne ruhazz be more milkre, mert nem biztos, hogy szukseged lesz ra. Lehet, hogy 1-2 nappal szules utan annyi tejed lesz, hogy sok is lesz. Legalabbis a baratnom peldaul igy jart: ossze-vissza spriccelt a teje mire hazamentek a korhazbol, rengeteg volt, a baba annyit evett, hogy hasfajasa volt folyamatosan, tehat ha o megvette volna elore a more milket, akkor kidobta volna az arat az ablakon.
Ha hiszel ezekben a dolgokban, akkor tenyleg inkabb csak egy szoptatos teara ruhazz be, az olcsobb. De vigyazni kell vele, mert olvastam mar olyat, hogy a laktoherb hasfajast okozott a babanal.
Egyebkent az en dokim szerint nem a szoptatos tean van a hangsuly, hanem a folyadekbevitelen, rengeteg szensavmentes vizet kell inni, az ugyanolyan jol segiti a tejkepzodest, mint a szoptatos tea.
Nekem sajnos nem indult be a tejem, igy vettem more milket, de nekem nem segitett. Egy jo nagy hasmenesen kivul mas hatasa nem volt, de nekem hormonalis problemam volt, tehat hiaba probalkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!