Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az elsö More Milk kapszulat...

Az elsö More Milk kapszulat rögtön a szüles utan kell bevenni? Mikor lesz hatasa, mennyit erdemes szedni, illetve meddig?

Figyelt kérdés
Vagy varjam meg az elsö öt napot, es ha nem lövel be a tejem, csak akkor kezdjem el szedni? Ki hogy csinalta?
2009. júl. 20. 11:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Én teát ittam,másnap délután tudtam csak megcsinálni először,ha jót akarsz,vigyél magaddal egy vízforralót,így nagyobb adagot is csinálhatsz,ott kérhetsz kancsót. A more milk helyett próbáld meg az urtica urens 5ch homeós szert,nem olyan drága.Arra kell figyelni ha beindul a termelés akkor abba kell hagyni. A more milk kapszula 6000ft körül van,12-48órán belül megemeli a tej mennyiségét,de azt inkább később érdemes megpróbálni.
2009. júl. 20. 11:45
 2/2 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem elore ne ruhazz be more milkre, mert nem biztos, hogy szukseged lesz ra. Lehet, hogy 1-2 nappal szules utan annyi tejed lesz, hogy sok is lesz. Legalabbis a baratnom peldaul igy jart: ossze-vissza spriccelt a teje mire hazamentek a korhazbol, rengeteg volt, a baba annyit evett, hogy hasfajasa volt folyamatosan, tehat ha o megvette volna elore a more milket, akkor kidobta volna az arat az ablakon.

Ha hiszel ezekben a dolgokban, akkor tenyleg inkabb csak egy szoptatos teara ruhazz be, az olcsobb. De vigyazni kell vele, mert olvastam mar olyat, hogy a laktoherb hasfajast okozott a babanal.

Egyebkent az en dokim szerint nem a szoptatos tean van a hangsuly, hanem a folyadekbevitelen, rengeteg szensavmentes vizet kell inni, az ugyanolyan jol segiti a tejkepzodest, mint a szoptatos tea.

Nekem sajnos nem indult be a tejem, igy vettem more milket, de nekem nem segitett. Egy jo nagy hasmenesen kivul mas hatasa nem volt, de nekem hormonalis problemam volt, tehat hiaba probalkoztam.

2009. júl. 22. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!