Lett valaki frigid szülés után?
Figyelt kérdés
Több, mint egy éve szültem, de egyáltalán nem kívánom a szexet. Sok mindent próbáltunk, semmi sem segített eddig.2009. júl. 18. 19:15
1/4 anonim 

válasza:

Én is hasonló helyzetben voltam,de kb. a szülés után 5 hónappal újra rám tört a vágy. Ezzel nem sokat segítek,talán még időre van szükséged. De biztos nem lettél frigid!!!!
2/4 anonim 

válasza:

Amennyiben fogamzásgátlót szedsz előfordulhat, de pusztán lehet, hogy csak a gyerkőc annyira kifáraszt, hogy gondolatban sem vagy kívánós. Arra azért vigyázz, hogy a párod nehogy máshol vígasztalódjon, mivel otthon nem kap meg mindent.
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem sem vagy frigid, csak fáradt. Egész nap a gyerekkel vagy, lót-futsz főzés, takarítás... nem könnyű. Kinek van kedve ilyenkor még kufircolni? Biztos csak időre van még szükséged.
4/4 anonim 

válasza:

Lehet hormonális oka is, úgyhogy érdemes az orvosodtól is akár rákérdezni, ha nem akarod a véletlenre és a várásra bizni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!