A Szfehérvári korházban adnak csomagot szülés után?
Figyelt kérdés
Milyen csomagot adnak és miket tartalmaz? Egyet adnak vagy több csomagot? Van aki ezt mondja van aki méh azt! Köszi ha válaszoltok!2009. júl. 18. 10:04
1/6 anonim válasza:
Szia! Én 4 hónapja szültem. Kapsz egy Felicitas csomagot, amiben kis minták vannak: Johnson's, Vanish, Tide, Hipp-es teák, talán pelus de erre már nem emlékszem, akkor egy kis fényképtartó ami nagyon aranyos, és kis könyvek a szoptatásról, hozzátáplálásról és mindenről ami a babáról szól.
2/6 anonim válasza:
Szia.én 7 hónapja szültem akkor 2 csomagot adtak egy kék dobozt,szerintem az a felicitas csomi,és kaptam egy rózsaszint is.abba babavíz,pelus,krémek,samponok voltak,és sok sok termékismertető.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 18. 12:17
4/6 anonim válasza:
Holnap lesz ey hete h szültem.
Csak egy Felicitas csomit kaptam,tele röpi anyaggal.
5/6 anonim válasza:
A 2.dik vagyok,ugy látszik ott is válság van,fogynak a csomagok is.lehet mire te szülsz már neked kell adnod:-))
6/6 anonim válasza:
Én lehet, hogy el sem fogadom. Ki kellett töltenem nevem lakcímem, telefonszámom. Azóta is bombáznak a reklámanyagokkal. Az AB-aegonos eleve csak úgy akart adni, ha beszélünk meg egy időpontot, hogy mikor fogadom az ügynöküket, hogy a babámra kössek biztosítást. Mondtam is, hogy inkább hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!