Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » EDA-val szülő anyukák lenne...

EDA-val szülő anyukák lenne egy pár kérdésem, válaszolnátok?

Figyelt kérdés

-mennyire nehezítette,lassította le a kitolási szakot az eda?

-végig hatott,vagy ha nem akkor nem volt iszonyatos a végén hogy lehetett érezni a fájásokat?

-menyire csökkenti a fájdalmat?

-kérnéd mégegyszer?

köszi aki válaszol!

2012. júl. 31. 13:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nagyon jó, októberben szülöm a második babánkat, mindenképp kérni fogom!

5 perces fájásokkal indítottam, aztán mire a kórházba értünk már 2 percesek voltak, mire a szülőszobát megkaptam (a vizsgálatok után azonnal) már 1 perces fájásaim voltak, viszont nem tágultam semmit. EDA nélkül annyira kifáradtam volna, hogy császározni kellett volna. Nekem nagyon jól adták be, azonnal megszüntette a fájásokat, csak feszülést éreztem, viszont szépen elkezdtem tágulni. A kitolást nem nyújtotta el, illetve nem az EDA nyújtotta el.

Egy áldás! Azóta is áldom a nevét a kitalálójának!!!!!!

2012. szept. 11. 08:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem.

Miért kellene egy kórházban a fájdalomcsillapításért fizetni?

2012. szept. 11. 08:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem fizetős, de tulajdonképpen azt találnak ki amit akarnak neked.

Nálam 10 ezerbe került, mert kitalálták, hogy nincs a szülészeten aneszteziológus, és kéne egy kis segítség, hogy átegye a fene másik osztályról.10ezer elég indok volt, hogy átjöjjön..komolyan mondom, hogy botrány.

Vagy állítólag keveset kapnak a kórházak és ezért a császárosoknak rakják félre, és hogy te megkapjad, mint "sima" szülő fizetned kell!!

Ez a MAGYAR valóság...

2012. szept. 11. 09:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát ez elég gáz!

Emlékszem, hogy pár éve volt ebből botrány, amikor kiderült, hogy az egyik budapesti kórházban pénzt kértek érte.

Mondjuk a rendszer is elég xar, mert a csaszira ugye mindenképp kell, ok, hogy arra tartalékolni kell, de tb nem fizet többet ki? Ugyanakkor az milyen bődületes hülyeségekre költenek az eüben.Tényleg ez a magyar valóság!

2012. szept. 11. 09:53
 15/16 anonim ***** válasza:
nem EDÁ-val szültem az első gyermekemet, viszont annyira borzasztó élmény maradt, programozott indított szülés volt, minden mesterségesen történt, h nem merek még egyszer szülni. (több mint 4 év telt el). a férjem persze nagyon szeretne még egy gyermeket és én is, csak nem merem megszülni. olvasgatom itt az EDÁ-s kérdéseket és nagyon megnyugtató dolgokat írtok, pláne, hogyha meg is gyorsítja a tágulást. (a fiamnál a doki kézzel tágított. na az a fájdalom majdnem kibírhatatlan volt számomra). szóval erősen gondolkodom már, h EDÁ-val bevállalok még egy babát:)) pszichés alapon kérhetnék császárt, de vhogy nem vonz az ötlet. örülök, h ennyire jó tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban. én a fiamat külföldön szültem, ott 40.000 ft-ba került volna az EDA... mivel fogadott dokim volt, ezért sajnos már nem fért bele a keretbe.
2012. nov. 24. 09:17
 16/16 anonim válasza:

Sziasztok!!!

Karácsonykor fogok szülni a debreceni klinikán! Sokat olvastam az edá-ról. Tényleg annyira szuperül érzéstelenít, hogy semmit nem érzek???

2013. okt. 2. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!