EDA-val szülő anyukák lenne egy pár kérdésem, válaszolnátok?
-mennyire nehezítette,lassította le a kitolási szakot az eda?
-végig hatott,vagy ha nem akkor nem volt iszonyatos a végén hogy lehetett érezni a fájásokat?
-menyire csökkenti a fájdalmat?
-kérnéd mégegyszer?
köszi aki válaszol!
Nagyon jó, októberben szülöm a második babánkat, mindenképp kérni fogom!
5 perces fájásokkal indítottam, aztán mire a kórházba értünk már 2 percesek voltak, mire a szülőszobát megkaptam (a vizsgálatok után azonnal) már 1 perces fájásaim voltak, viszont nem tágultam semmit. EDA nélkül annyira kifáradtam volna, hogy császározni kellett volna. Nekem nagyon jól adták be, azonnal megszüntette a fájásokat, csak feszülést éreztem, viszont szépen elkezdtem tágulni. A kitolást nem nyújtotta el, illetve nem az EDA nyújtotta el.
Egy áldás! Azóta is áldom a nevét a kitalálójának!!!!!!
Nem.
Miért kellene egy kórházban a fájdalomcsillapításért fizetni?
Nem fizetős, de tulajdonképpen azt találnak ki amit akarnak neked.
Nálam 10 ezerbe került, mert kitalálták, hogy nincs a szülészeten aneszteziológus, és kéne egy kis segítség, hogy átegye a fene másik osztályról.10ezer elég indok volt, hogy átjöjjön..komolyan mondom, hogy botrány.
Vagy állítólag keveset kapnak a kórházak és ezért a császárosoknak rakják félre, és hogy te megkapjad, mint "sima" szülő fizetned kell!!
Ez a MAGYAR valóság...
Hát ez elég gáz!
Emlékszem, hogy pár éve volt ebből botrány, amikor kiderült, hogy az egyik budapesti kórházban pénzt kértek érte.
Mondjuk a rendszer is elég xar, mert a csaszira ugye mindenképp kell, ok, hogy arra tartalékolni kell, de tb nem fizet többet ki? Ugyanakkor az milyen bődületes hülyeségekre költenek az eüben.Tényleg ez a magyar valóság!
Sziasztok!!!
Karácsonykor fogok szülni a debreceni klinikán! Sokat olvastam az edá-ról. Tényleg annyira szuperül érzéstelenít, hogy semmit nem érzek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!