A debreceni klinikán adnak kórházi hálóinget (és milyet? Kényelmes abban lenni? ) vagy sajátot kell vinni?
Figyelt kérdés
Ha adnak, akkor nem vinnék sajátot. Pizsamát hordok, csak azért a pár napért nem vennék 2-3 hálóinget, ha nem muszáj, viszont a pizsama szülés után lehet, hogy kényelmetlen lesz. A hálóing praktikusabb, kényelmesebb viseletnek tűnik a kórházi napokra.2012. júl. 31. 08:58
1/4 anonim válasza:
Adnak, vászonzsák jellegű elől gombos hálóinget.
2/4 anonim válasza:
Adnak. Én végig azt használtam, pedig vittem sajátot is. Minden nap hoznak tisztát, a sajátomat mosogathattam volna, mert könnyű összekenni.
A szülőszobán nem választhatsz, kötelező az ottani. Elöl végig gombos, amiből ha nem elég nagy a méret, akkor minden kilóg. Kérj nagyobbat ha zavar, de hidd el, őket egyáltalán nem érdekli, hisz minden nap ezt látják. Rajtam volt egy melltartós top, megengedték, h magamon hagyjam. Nekem úgy kényelmesebb volt. De persze bugyi nem lehetett. :-)
3/4 anonim válasza:
az túlzás hogy adnak mindennap tisztát.
sajnos ha hétvége van sokszor előfordul hogy nincs elég tiszta hálóing..jobb ha beteszel egyet pluszba.
mint ahogy babaruhát is ne adj isten..
tapasztalatból írom,..
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor mégis csak veszek 1-2 hálóinget, biztos, ami biztos.
2012. júl. 31. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!