Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenképpen kell vinni a...

Mindenképpen kell vinni a szülőszobára dolgokat?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom hogy ki mit visz/vitt be a szülőszobára. Kell oda egyáltalán bármi is?

Lehet hogy buta kérdés, ne haragudjatok, első babám és hát tapasztalat híján vannak/voltak és szerintem lesznek is még hülye kérdéseim. :)

A kórházi csomagot összepakolni is nehezen kezdtem neki, azt sem tudtam mit hova. De aztán jött hogy külön kell pakolni a szülőszobára? Mit?

Előre is köszönöm a válaszokat!

35+6 hkm

2012. júl. 14. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Nincs szabályzat ilyesmire. Mármint csak arra van, hogy mit nem lehet bevinni, de arra nincs, hogy mit kötelező :) Azt viszel be amire szerinted szükség lehet. Víz, szőlőcukor (én csak azt ehettem), könyv ha elhúzódna a vajúdás, és lenne kedved olvasni, kamera és fényképezőgép, valamint papucs, zsepi.

A többi cuccot nem vittük be a szülőszobára, csak a kórházi csomagban volt, amik utána kellettek, váltóruha, hálóing, tisztálkodócuccok, meg amit a babának kértek: pelenka, textilpelus. Más nem kellett.

2012. júl. 14. 12:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Az orvosi papírok, apasági nyilatkozat vagy házassági anyakönyvi kivonat.

Szénsavmentes víz, nekem kellett a szülés után bugyi, köntös, papucs, betét,törölköző mert zuhanyoztam és meleg vízben ültem mert nem tágultam.

Fényképező (ha akarod).

Nagyjából ennyi kell a szülőszobára.

2012. júl. 14. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Ahol én szültem, ott nem is lehetett bevinni semmit sem a szülőszobába, így én nem pakoltam két külön táskát. Egyben volt minden.

Érdeklődd meg a saját kórházadban, hogy egyáltalán lehet-e bevinni oda valamit, szükséges-e egyáltalán.

Párom a fényképezőgépet behozhatta a szülőszobába, de ennyi.

2012. júl. 14. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, igaz, a papírok kellettek, de ezt alapból vittem.
2012. júl. 14. 12:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Szóval a papírok amik mindenképpen kellenek. Hétfőn találkozom a szülésznőmmel, nála mindenképpen rákérdezek. Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 14. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Kórház válogatja!

nekünk a törölköző, betét, hálóing, víz, papucs stb kell!

Az pikának is kellett vinni papucsot!

2012. júl. 14. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:

A fiammal szülés utánra kellett egy törcsi+fürdető/tusfürdő+hálóing+bugyi+betét, szülés alatt kh hálóing volt, na meg egy papucs.

A lányommal: saját hálóing, papucs, törölköző, tusfürdő/fürdető, bugyi, betét, szülés utánra egy tiszta hálóing.

Van ahol lehet vinni szőlőcukrot, van ahol nem, ezt ott kérdezd meg, ahol szülni fogsz, mit vigyél a szülésre, mit az osztályra.

2012. júl. 14. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:

jah és a papírok: kis könyv leletekkel, apasági/házassági, igazolványok.

És a fiammal apának papucs, és adtak khzi ruhát, a lányomnál utcaiban lehetett volna, csak papucs kell neki

2012. júl. 14. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!