Nem a szülést levezető orvos felelős a Győri kismamáért! Tudtok róla?
Aranyos vagy hogy leírtad ezeket. Igen a család most bűnbakot keres. Nem ítélem el őket ezért, mert nagyon szomorú és nehéz helyzetbe került az apuka. Milyen szívszorító, két újszülött baba anya nélkül maradt...
Remélem Te már jól vagy
Üdv 8 hónapos baba anyukája
Ezt konkrétan nem tudom, de elgondolkodtam rajta, hogy akár én is meghalhattam volna. A gyereket fél óránként vizsgálgattak, engem egyszer sem. Pedig én másnap elájultam a WC-ben, de azzal sem foglalkoztak különösebben. 2 nap múlva mehettem haza, pedig 1 hétig fel sem tudtam kelni.
Annyira rutin dolog ez a szülés, hogy nem is veszik komolyan. Ha az anyuka panaszkodik, hogy nem érzi jól magát, akkor az csak nyafogás. Sajnos én is ezt tapasztaltam, meg másoktól is hallottam. Remélem ezek után majd komolyabban veszik, hogy szülés után nem árt az anyukára is odafigyelni.
Szia!
Én is nagyon sajnálom ezt a dolgot ; de muszáj mindig "bűnbakot " találni...Azt én sem értem, hogy a széklet dolgot miért kell eltitkolni? Sajnos a beöntés ugye választható opció...Na jó, nem ezen akarok lovagolni. A vérmérgezés pedig sajnos egy olyan állapot, ami gyors, kegyetlen és sokszor megállíthatatlan. Ez nem az orvos hibája szerintem. Ha egy gézdarab vagy bármi bent maradt volna és az fertőződik el, azt gondolom, komoly mulasztás történt...de így?:(
Én nem szeretnék állást foglalni, de nálunk is napjában minimum 2x kérdezték, hogy volt-e széklet, és itt is sokan eltitkolták, hogy nem volt még.
Csak azt tudnám, ha utána ne adj' isten baj van, akkor mit csinálnak? Egy kúp nem a világ szerintem.
Ezért fura ez a sztori, mert még a kaja is más volt egy spontán szülőnek, meg egy császárosnak, és az sem volt mindegy, hogy hány napja szültem, aszerint kaptam a kaját.
De az is tény, hogy sokszor adódhat nagy baj az orvosi vagy ápolószemélyzet figyelmetlenségéből vagy éppen az alacsony létszám miatt.
Sajnálom a családot, óriási veszteség nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!