Szülés után közvetlen a kórházi tartózkodás alatt mennyivel leszek "kisebb"?
Szeretnék venni még hálóinget, de nem tudom mekkorát vegyek. Terhesség előtt S-es ruhákat hordtam, most M, de már inkább L a hasam miatt. Ez ugye a karnál elég bő, viszont a pocinál meg így jó.
Mekkorát vegyek szerintetek? Hasleszorító bugyit mikortól érdemes hordani?
Szülés után úgy fogsz kinézni, mint egy 6-7 hónapos terhes.
Nem megy le tök laposra a has, ahoz kell 1-2-3 hónap.
Szóval akkorát vegyél, amekkorát 6-7 hónaposan hordtál.
eddig beszereztem egy L-es méretűt, de ugye elbizonytalanodtam hogy nem e lesz túl nagy. akkor lehet ez mellé veszek azért M-eset is (valami olcsóból akár 2-őt is).
bugyi? nekem arra a brendonban az eladó a terhesség előtti méretet javasolta (azaz az én esetemben S-es). ezen a bugyin a hasleszorító rész mindkét oldalon 3 állásba állítható. de nem tudom mikortól hordjam? egy barátnőm hazaérkezés után 1 héttel kezdte, de van aki azt mondja érdemes már szülés után 2 nappal...
Na, engem meg totál kinéztek, annyira lement a hasam.
Mikor jöttünk haza, csak a csípőm volt széles.
a kinyult bor marad, a megnagyobbodott meg amig vissza nem huzodik, ezek novelik a hasterfogatot.
szerintem az L nagy lesz, en is S vagyok, M-est fogok venni. bugyibol nekem elso babamnal ami terhesseg elott az terhesseg alatt es utan is jo volt.azota mar nagyok lettek, el is dobtam oket, nem gondoltam h ilyen hamar babas leszek.
2 eve szultem, annakidejen 54 kilorol indultam 66ig hiztam. most 47rol indulok, nem tudom mennyi leszek. hasleszorito buszit CSak a korhazban toltott napok alatt hordtam mert jol tartotta a betetet de hamar rajottem hogy nem kenyelmes es a szoptatas ugyis mehosszehuzodast okoz es szepen visszaall a has es fogysz is, szoval en most sem fogom hasznalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!