Miért hagyják a szülő nőket 20-30órákat "szenvedni"? és mi ez a nagy császár ellennes mizéria mostanában?
nekem nővérem 13órát vajúdott, majd mikor a pici vállal akart befordúlni a szülő csatornába / nyomás hatására /, császár lett belőle.nem lenne emberségesebb, ha látják hogy ez a baba bizony nem akar magától jönni / vannak ilyen kis lusták / megcsászározni, és nem megvárni míg lelassúl a pici szíve, majd le is áll?szegény nővéremmel bizony ez történt.jó, oké én azt mondom próbáljuk meg természetes úton, induljunk neki, de ami nem megy...
na, csak ennyi.
köszi előre is, ha tud nekem valaki valami infót.
Egyébként, azért hagyják "szenvedni" a nőket akár hosszú órákon keresztül is, mert a vajúdás felkészíti a picit, és persze te is rákészülsz a szülésre!
Fáj, fáj, de hát egyszer majd csak vége lesz, de még milyen jó vége!! :)
Egyébként elég sok kórházban csinálják azt is, hogy tudják ugyan, hogy császározni kell, de hagyják vajúdni, legalább 1-2 órát! Állítólag sok hormonális dolog megy végbe a baba és a mama testében a vajúdás alatt.
Üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!