Az apukak mit csinalnak amig az anyuka a korhazba szul?
Engem a párom vitt a kórházba éjszaka, de Ő se maradt ott. Reggel ment dolgozni, és Ő is akkor jött be, amikor meglett a kisfiunk - pont a munkáját is befejezte. De persze többször is telefonált, hogy mi a helyzet.
Nem minden férfi olyan, aki bemegy a szülőszobába. Az én párom se akart jönni, nem is erőltettem.
Azt, hogy nincs köztük rendbe valami gondolom nem ezek alapján vontad le?
Miert nem engedtek meg.
Amugy igen mas dolgok miatt is gondolom ezt. De o megtehette volna hogy par orara bemegy hozza aztan vissza megy dolgozni de nem tette.
Én 29. hétre szültem sürgősségi császárral. A férjemet nem engedték be, mert elég veszélyes műtétről volt szó.
Az orvosok körülöttem rohangáltak, "kapkodtak" ide-oda. Minden percek kérdése volt. Szerencsére egészségesen született a lányunk.
A párom végig görcsölte a váróban azt a 45 percet, amire engem kihoztak. A lányunkat egyből vitték a korára.
Bejött velem az intenzívre, beszéltünk pár szót, majd elment megnézni a lányunkat. Az orvosunk elvitte oda, különben nem mehetett volna be.
Hazament és a barátainkkal, rokonainkkal kifestett mindent, kitakarítottak mindent. A bútorokat megvették a legjobb barátnőmmel, össze rakták a srácokkal.
Kimosta a kis ruhákat, amik már megvoltak, de elmentek még bababörzére venni egy jó párat.
DM-be, CORA-ba összevásároltak mindent a nővéremmel, ami kell. Pl. pelenka, törlőkendő, stb..
Elment a gyerekorvoshoz felíratni tápszert otthonra, kiváltotta a kezdőcsomagot.
Elintézett minden papírt, bement a munkahelyemre, stb..
Bent voltam a lányunkkal 2,5 hónapot a kórházba, de 1 hónap alatt mindent megcsinált.
Állítása szerint nagyon élvezte.. de nem gondoltam volna, hogy nem lesz időm berendezni a babaszobát és megvenni mindent a szülésre.
A védőnőnk nagyon segítőkész volt, kiment házhoz a bútorokat elrendezni (pl. ne az ablak alá rakják a kiságyat, stb..).
Elmondása szerint 3 napig mostak, vasaltak a srácok. Mindenki nagyon segítőkész volt.
Mikor hazamentünk a kórházból leesett az állam. Nagyon sírtam és büszke voltam mindenkire!
Azóta is tudom, hogy nekem van a világon a legjobb férjem :)))
Szóval összegezve: Az én férjem, a lányom apukája ezt csinálta szülés alatt és után. Egy percig sem bánom, hogy nem volt ott velem a műtőasztalnál. Én alig bírtam feldolgozni a dolgokat, olyan gyorsan történt minden.. nem hogy még Ő!
Jaj, Kedves Utolsó!
Most egy picit irigyellek a férjed miatt!!! :)))
Pedig az én párom is remek ember, de amit te leírtál...! :)
Apa nem jött be a szülőszobába, a legjobb barátnőmmel szültem. :) Úgy volt, hogy be sem jön a kórházba az nap (hetek óta bent voltam már), mert sürgős munkája lett volna. Felhívtam, hogy esemény van, és kb 15 perc alatt a folyosón ült. :) 16 óra alatt lett meg a baba, de nem mozdult egy percre sem, folyton telefonon tartottuk a kapcsolatot. :) Én egy picit bánom hogy nem volt mellettem, de a végén, mikor már megvolt a lányunk, bejöhetett és együtt örültünk a kis manónak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!