Fogadott vagy ügyeletes orvosnál szültél/szülsz?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 12:44
11/31 anonim válasza:
Én kétszer szültem már, mindkettőnél volt fogadott dokim. Most is megbeszéltük,ott lesz a szülésnél. Nekem ez így nagyobb biztonságérzetet adott, jó,hogy ő volt velem,aki ismert. Nem sok pénzt adtunk neki, mert nem kért pénzt sem, csak amennyit gondoltunk,annyit adtunk neki. Szülésznőt viszont nem fogadtam, mind kedves volt aki ott volt szülésnél. 35hkm.
12/31 anonim válasza:
Szülés előtt 2 héttel lett fogadott orvosom, mert toxémiás voltam. Elvállalt, de már akkor mondta, hogy azon a hétvégén amikorra ki vagyok írva -szombatra voltam kiírva - külföldön lesz, így pénteken már nem vizsgál meg, nehogy beinduljon a szülés. Mivel szar volt a vérképem, azt mondta, hétfőn mindenképp el lesz indítva. Vasárnap megszültem, egy ügyeletes orvosnál, aki nagyon odafigyelt rám szülés után is. Ha lesz a kislányomnak testvére, hozzá fogok járni.
13/31 anonim válasza:
Fogadott dokinál, annyira elégedett voltam vele a terhesgondozás alatt, hogy a 30. hét után megkértem, hogy ő vezesse a szülést, mert nagyon megbíztam benne. A szülésznő ügyeletes volt, de vele is nagy szerencsém volt a következő gyereket is ennél a szülésznő - doki párosításnál szülném :)
14/31 anonim válasza:
Ügyeletesnél fogok,a Jánosban. 38heteskm
15/31 anonim válasza:
Fogadottnál szültem kettőt, most a harmadikat is fogadottnál szülöm. János kórház
16/31 anonim válasza:
Fogadtam dokit, hozzá járok majd 15 éve. Engem megnyugtat és nagyon rendes nő. Uzsoki.
17/31 anonim válasza:
Ügyeletesnél szültem a Péterfyben, szuper volt :)
A következőnél viszont a mostani - szintén ügyeletes - szülésznőt felkérem.
18/31 anonim válasza:
az elsőt ügyeletesnél
a másodikat fogadott dokinál, annál ,aki az elsőnél volt ügyeletes. nagyon meg voltam vele elégedve.
a terhességgondozás alatt is számíthattam rá, még éjjel 11kor is hívhattam és a segítségemre volt.
19/31 anonim válasza:
Istenem,milyen "szisztéma"szerint pontoz le valaki?Mert úgy látom nem azon múlik volt-e vagy nem orvosa?pffff
20/31 anonim válasza:
Elsőt- másodikat fogadott szülésznő/orvos mellett.
Harmadiknál csak a szülésznő volt fogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!