Szült valaki indítással? Tapasztalatok?
39+2 hétben járok. Ha a héten nem jön a babó, akkor a köv. héten megindítják mert terhességi diabéteszem van (nem inzulinos, teljesen jók az értékeim, de ez a szabály).
1 ujjnyira vagyok nyitva, dokim szerint a héten meglesz, de semmi jelét nem tapasztalom.
Nálatok hogy volt, indítás előtt hány nappal feküdtetek be? Milyen az indítás, hogyan történik? Minden érdekel!:)
Lehet így is szerencsés az ember és gyorsan megszülethet a kicsi?
Aranyos vagy, köszi!
Szinte minden pillanatban a szülésre gondolok, elképzelem, próbálok felkészülni a fájdalomra, bár tudom, hogy nem lehet.
Jó babázást Neked is!:))
Nekem is indították, fájásgyengeség miatt( a magzatvíz elfolyás (hajnal 1) után volt egy pár fájásom, aztán órákig semmi). Fél 12-kor kötötték be, végül 17.31-kor született meg a kislányom, miután egy órácskára beszorult a feje a szülőcsatornába, így vákuummal szedték ki.
Emelett kértem egy méhszáj lazítót, és hihetetlen gyorsasággal tágultam ki a 0-ról, legalábbis a dokim (hozzáteszem, nem fiatal, megélt egy jó pár ezer szülést már) legnagyobb meglepődésére.
Na és mi volt?Elmeséled??
Jól vagytok remélem!
Sok egészséget és türelmet kívánok!! :)
Szia, hát már a kórházban vtam, hogy másnap reggel fél 8kor indítsanak. De éjfélkor beindult magától, így fél 8ra meg is lett:) Az utolsó 1,5-2 órában gyengültek a fájásaim, a legnagyobb adag oxitocin sem hatott, majdnem vákum lett, de minden erőmet összeszedve sikerült megszülni.
Most alszik a babó, nagyon édes!
Fájni fájt a szülés, de örülök, hogy megtapasztalhattam ezt az élményt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!