Érdekelne mi a véleményetek az apás szülésről!? Sok szépet, de mindezek mellett rosszat is hallottam, olvastam róla. Pl: apuka undort érez a feleség iránt a "látottak" miatt, elhanyagolt szexuális élet szülés után
Szerintem nézess meg vele pár videót a neten, amik konkrétan mutatják a dolgokat!!
És meg kell várni, hogy mi a reakciója!
Természetesen nem szép látvány, de neki nem kell az alsó végen követnie az eseményeket, hanem a fejednél elég, ha segédkezik!!!
Most voltunk szülőszoba látogatáson és tény, hogy mondta az előadást tartó védőnő, hogy sajnos előfordul, hogy megromlik a kapcsolat emiatt!!
De ezért kell felkészíteni Apát, ha bejönne, mire kellene számítania!! Mindenkinek más a tűrőképessége ez ügyben!!
Az én férjem irtózik a vértől, először azt mondta nem jön be!
Aztán megmutattam neki egy videót, ahol konkrét dolgok vannak, először azt mondta, hogy ÚRISTEN ő nem jön be!! :)
Elfogadtam, Anyukám mondta, hogy bejön, ha a férjem nem.
Aztán teltek a hónapok, kíváncsi volt még másik videóra is és lassacskán megbékélt a látottakkal(mondanom sem kell az első ilyen videó engem is elborzasztott kicsit, azért nem minden nap lát ilyet az ember).
És most együtt mentünk szülőszoba látogatásra, hogy ő is bejön, mégis csak az ő gyereke születik és mégiscsak élete párja hozza világra!!
És most már tudja is, mert mondták ott a látogatáson, hogy sokat tud nekem segíteni, mind lelkileg, mind fizikailag és ez büszkévé teszi, hogy igen ő ott lesz mellettem/mellettünk és ő láthatja először a kisfiát!! :)
Persze izgulunk mindketten, de azért megnyugtató lesz neki is és nekem is, hogy ott lesz!!
Ő is azt mondta, jobb bent, mint kint tűkön ülni, hogy vajon mi van velem/velünk!!
Ha gond van úgyis kiküldik!!
Nem egyszerű a kérdés ,amit feltettél, de meg kell beszélni a pároddal!! És el kell fogadni, bárhogyan is dönt!! :)
Boldog babavárást!! :)
33hkm
Hát nem hiszem, hogy számára a vér gondot okozna, hisz munkája során sok "undorító" dolgot látott (bűnügyis)
Hát nem tudom engem aggaszt sok rosszat hallottam, olvastam erről.
Ő mindenképpen bent akar lenni a gyermeke születésénél.
De én valahogy félek ettől. Nagyon szoros, erős a kapcsolatunk és bízom benne, hogy még szorosabb lesz hisz egy gyermek örök kötelék két ember között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!