Hasszorítót császáros használhatja ülve?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 14:24
11/13 anonim 

válasza:

Dr.Nagy Lászlót nem császározták.Engem igen.Dr. Nagy László nem küzdött fájdalommal ez ügyben, nem dőlt kifelé a hasfala.Én igen, nekem igen.
Nekem használt.Persze hasazni is kell, de az első időkben jó.
Dr. Nagy pedig bek@phatja.
12/13 anonim 

válasza:

Én is császárral szültem és hordtam (nappal) hasszorító és hasfogóbugyi kettősét és két hét múlva csodálkoztak rajtam, hogy én bizti terhes voltam?. Viszont láttam kismamát, aki nem hordott és igen fura volt a hasa. Az, hogy eltunyul tőle a hasizom, szerintem nem igaz, mert én felállásnál, leülésnél stb. éreztem, hogy "feszül" a hasizmom még akkor is mikor rajtam volt (ülve is). És a fájdalmat is csökkentette, mert nem nyomták kifelé a sebem a belső szerveim, amik a hirtelen nagy helytől lefelé "estek".
13/13 anonim 

válasza:

Én kaptam kölcsön, műtét utáni második napon próbáltam feltenni, azt hittem belehalok. Mondtam, inkább lódjon. Majd 1-2 hét után, már itthon próbálkoztam, akkor meg állandóan pisilni jártam, és tiszta macerás volt. Nekem nem jött be, de így persze a hasznosságáról nem tudok beszámolni. A hasam így nem kicsi, de inkább látszik, hogy szültem, mint hogy terhes lennék. Azért szoptatás mellett is finoman, okosan lehet picit hasozmozni! De én őrült lusta is vagyok hozzá!! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!