Hasszorítót császáros használhatja ülve?
3. vagyok megint! Ne is mondd! Tőlem is ezt kérdezték meg és totál kiakadtam rajta. :(
Csak aggódom, hogy nehogy baj legyen belőle, nehogy összenövés legyen vagy valami baj...
Belső dolgok! Nem tudok én se konkrétan, de hallottam valakitől! Járjunk már utána! Jó?
Mert engem idegesít ez!
Én vagyok, aki éjjel nappal hordta.Lement tőle a hasam.Azóta kétszer voltam hasi ultrahangon és minden rendben.
Nem okoz összenövést.
Császárosoknak sokkal jobb is, mert tartja a hasfalat és nem fáj annyira a seb, jobban tudsz mozogni.
Én viszont ezt találtam:
Kérdés:
Normális-e az, hogy hónapokkal császármetszés után a hasam még mindig nagy és olyan furán a mellem alatt is. Mindenki szerint nagyon furcsa, mintha még állapotos lennék. Nekem méhösszehúzódásaim nem voltak, mert a baba nagysága miatt 3,85 kg és az én magasságom és méreteim miatt nem indították meg a szülést (magától, pedig még nem indult meg a kiírt időpont után 1 héttel sem), konzultáció rögtön a műtét mellett döntöttek. Has szorítót fogok most már használni sajnos senki nem mondta, hogy azt használjak, de van erre valami gyógyszer is vagy csak a torna? A kórházban nyomták az emberbe a méhösszehúzókat. Jelenleg is szoptatok, így az aktív fogyókúra kizárva, sokat nem eszem de a mostani étkezésemet csökkentettem egy hétre, az eredmény az lett, hogy nem volt tejem és tápszerpótlás kellett.Mit csináljak? Kicsit elkeserítő a helyzet...
Válasz:
A szoptatás csökkenése után ésszerű diéta és masszív hasizomfejlesztő torna a tanácsos. A hasszorító inkább káros: leveszi a hasizmokról a terhet, tehát egy idő után még annyit sem fognak tartani. Álljon vissza a normális menstruációs ciklus, sportoljon, éljen aktív életet. És azért abba nyugodjon bele, ha minden nem áll vissza az "eredeti" szintre. A helyzet éppen nem reménytelen...
Dr. Nagy László
Most legyünk okosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!