Nagyon fáj a szülés?

Az tény, hogy fájni fáj. kinek így kinek úgy4 de amikor a kezedbe fogod a csodálatos kisfiad/ kislányodat akkor már nem is fájt!
Én azt mondom, hogy elviselhető, legalább is nekem az volt!
Kívánok neked is könnyű szülést, addig is jó babavárást!

igen, nagyon fáj :)
de elmúlik :)

Nagyon !!!!!!
Készülj fel a legrosszabbra én is igy tettem ,és végül természetes úton semmi beavatkozás nélkül hoztam világra 8 óra alatt az első kisfiamat!!!
Komolyan mondom isteni volt mikor éreztrem ahogy kicsusszan a drága!!!
Mikor kivittek a szülőszobából közöltem a párommal hát simán végigcsinálnám még 5x!!
Megérte!!!!!üdv egy 11 hós baba anyukája
Nikol

Nekem nem volt annyira vészes, de elég kellemetlen emlék így is...de tényleg megéri!!
Egy biztos, a fájdalmat sehogy sem tudod elkerülni (még ha nem is annyira fáj). Ne arra koncentrálj, hogy fájni fog és ne félj tőle, mert annál rosszabb...én is úgy álltam neki, hogy tudom, mi zajlik a testemben, mi van a babával és így könnyebb egy kicsivel. Végig arra gondoltam, hogy ezt muszáj átélni ahhoz, hogy a kezemben legyen végre a pici és különben is, semmi sem tart örökké...;)
Fel a fejjel!
Könnyű szülést kívánok!

Kérj EDA-t és akkor nem fogod érezni a fájásokat! 4 óra alatt komolyabb fájdalom nélkül született meg a gyönyörű kislányom :):):)
Könnyű szülést Neked is!
9 hós kislány anyukája

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!