Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Két könnyű és gyors fejvégű...

Két könnyű és gyors fejvégű szülés után bevállalnál harmadikra egy faros babát természetesen megszülni?

Figyelt kérdés

Ezt engedik az orvosok, vagy harmadikra is egyből császár, mint első faros babáknál?

Van erről valami tapasztalat?

Én inkább bevállalnám a természetes faros szülést, mert nagyon félek a császártól.

2012. júl. 1. 20:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Írjatok még!

2012. júl. 3. 06:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz nekem, első baba volt a fiam, de a dokim azt mondta, hogy nálunk (Szfvár) 3,5 kiló becsült súlyig engedik hüvelyi úton megszülni. Hát nekem kb a már egy hónappal a szülés előtt annyi volt a fiam, így császárral született, közel 4 kilós lett. Nagyon könnyen épültem fel a műtétből, pedig altattak, így utólag én örültem a császárnak. Az egyedüli rossz élmény, hogy viszonylag sokára láthattam a fiam, az az első pillanat a szülés után elmaradt :((

2012. júl. 4. 14:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is csak véleményt tudok írni, tapasztalatot nem.

Nekem mindkét babám faros volt, császárral születtek. Az Nagyon féltem a császáról, de a faros szüléstől jobban rettegtem.

Én biztos nem vállalnék be egy faros babát hüvelyi úton.

2012. júl. 4. 14:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Barátnőm ELSŐ babáját szülte, farosan. A hölgy nagyon vékony még most is, kb. 50kg.

Az orvos fejében megse fordult a császár!

A "kislány" 4kg-mal született. Azóta már 20 éves. Tehát nem mai történet!

2012. júl. 4. 15:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Még annyit, és ne lincseljen meg senki, mert nem vita szítása a célom, csak írtátok, hogy a császár nem volt vészes. Én az első babámat hüvelyi úton szültem, a második pedig császár lett, de utóbbinál nagyon sok tényező, a baba érdekei szóltak a műtét mellett. Hüvelyi szülés iszonyatosan fájt az alatt a 9,5 óra alatt, amíg tartott, de tíz perc múlva már azt mondtam, hogy bármikor bevállalnék egy ilyen szülést még egyszer. Császár után azt hajtogattam éjszaka magamban, hogy soha többet... A felépülés is sokkal, de sokkal lassabb volt, és napokig iszonyatosan fájt a sebem. Nyilván idővel változott a véleményem, mert szeretnénk még babát, és nem a szülés módja az elsődleges szempont, de ha választani lehet, akkor hüvelyi, akár még farosan is...
2012. júl. 4. 21:36
 16/16 anonim ***** válasza:

07-01 21:21 -es vagyok.

Ugyanígy gondolom én is mint az utolsó,csak annyi a különbség hogy mi már nem tervezünk több babát.

2012. júl. 4. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!