Nekem ebben a melegben még a maradék energiám is elvész+ szinte szédölgök, szerintem alacsony lehet a vérnyomásom.
Én július 8-ra vagyok kiírva,doki szerint a méhtevékenységem elég szapora, viszont fájások nincsenek, csak haskeményedés,és sok-sok mozgolódás odabent.
Szia! Én csütörtökre vagyok kiírva! Fájások vannak, de rendszertelenek! Tegnap óta nagyon lusti a kiscsaj, lehet az idő miatt, vagy készül valamire! Jól érzem magam, energia van, csak ez a meleg ne lenne!
2012. jún. 30. 14:21
2/10 anonim válasza:
Én holnapra, tegnap betöltöttük a 40. hetet. Jóslóim nincsenek, ki sem dugom az orrom a 25 fokos lakásból. Keveset mozog, gyakran ébresztgetem, minden rendben van-e, inkább este ficereg. Hétfőn és szerdán vizsgálat (uh és nst), ha minden rendben és nem történik semmi, csütörtökön találkozom a babóval végre.
40 hetes kismama
2012. jún. 30. 14:42
3/10 Milagros válasza:
Csutortokre vtam kiirva,tehat 40+2napos vok. En nagyon szarul birom mar,holnaptol afrikai hoseg... mar elore felek.. az agybol szinte annyira nincs erom:( remelem nem varat mar sokaig a kisbsbam(kislany). Sok sikert nektek! Nem sokara babazunk:P
2012. jún. 30. 20:19
4/10 anonim válasza:
nekem még 3 hetem van
sok sikert nektek, kitartást ebben a dög melegben
könnyű szülést mindenkinek
2012. jún. 30. 21:33
5/10 anonim válasza:
Nekem is 3 hetem van hátra már teljesen kivagyok úgy érzem szétrobbanok. Sokat mozog a kislányom csak azt sajnálom, hogy egyedül maradtam mostanra :/ mindenkinek jó babázást előre is :)
2012. jún. 30. 23:30
6/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem inkább már este mocorog, én is szédülök néha-néha. BÁR NE LENNE ILYEN DÖGMELEG!!!
Én júl. 9-re vagyok kiírva, ami még egy hét, de már szeretném onnan "kijuttatni".
2012. júl. 1. 14:19
7/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Úgy látom sok júliusi kislány fog előbújni hamarosan :)
Az én kisfiam elvan bent,bár hajnalban fájdogált a derekam+görcsöltem+ szúrkált a hátam.Ez tekinthető jósló fájásoknak?Rendszeresek nem voltak, ezért még nem aggódom!
Ma voltam nst-n,de nem mondtak semmi különöset,csak majd menjek vissza 4.-én...
A dokimhoz holnap megyek,remélem már nyílt a méhszájam,utoljára 2210 volt. Nektek hogy áll?
2012. júl. 1. 16:11
8/10 anonim válasza:
Igen azok már jóslók:) nekem mindennaposak főleg hajnalban nagyon rossz erre felriadni. Én ma voltam nst-n nekem sem mondtak semmit csak ha folyik a víz menjek be.. :) lassan telik az utolsó hónap
2012. júl. 3. 21:03
9/10 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna,de 2.-án megszületett a kisfiam 3090g-al,és 52cm-el ,2 órán belül,nagyon örülünk,így teljes a család :)
Ti egyben vagytok még?:)
2012. júl. 5. 15:12
10/10 Milagros válasza:
2/9 vok.. hat en is masodikara szultem a babamat,ketnapi vajudas utan majdnem megszultem,de visszament mindig ,veszelyben vtunk mar es igy csaszar lett. 7oran keresztul 2perces fajasok es 1oran keresztul 1perces fajasok voltak. Majdnem ott maradtunk..Soha tobbet nem szeretnek babat,eleg nekem o! De nagyon imadom:) elsem hiszem hogy itt fekszik mellettem. az en Amiram 3340grammal 51centivel 14:46kor szuletett:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!