Ki szül az ÁEK-ben szeptember vége felé?
Köszi, hogy írtál! A barátnőm orvosa is Tidrenczel Zsolt, Ő meg volt elégedve vele. Nekem a császár az első (akkor köldökzsinór-"bebábozódás") miatt valószínű most is, ez a doki nem annyira preferálja a természetes szülést, ha már egyszer vki csaszis volt.. Pedig nekem pont 2,5 év telik el addigra, de nekem mindegy, most is csak a babám egészsége a legfontosabb.
A kórházról csak annyit hallok, hogy mindenki dicséri, de pl arra kíváncsi lennék, hogy jelenleg is érvényes az, amit állítólag még tavasszal vezettek be, hogy nem kaphatnak tápszert/vizet a babák? Vmint hogy hétvégén nincs hazaengedés? Esetleg Neked van vmi olyan tapasztalatod, amit megosztanál?
Nekem már az első terhességemet is Tidrenczel Zsolt követte végig és nagyon nagyon elégedett voltam vele akkor is és azóta is. Bár minden doki ilyen lenne! Az ő személye is nagyon sokat hozzátett, hogy elégedett voltam a kórházzal is.
A szülőszobák szuperek nagyon, mindegyik felújitott, a szülésznők - bár választani nem lehet - mind nagyon nagyon kedvesek és profik. 24 órás anesztes ügyelet van, ami szintén pozitiv, bár programozott császárnál talán annyira nem fontos infó:o)
A szobák is jók, 3 ágyasok saját fürdőszobával. Nem egy csilli-villi Hiltont kell elképzelni, de 3 napra kibirható és csak másik két emberrel kell osztozkodni a WC-n illetve a zuhanyzón.
A csecsemős nővérek - mint elvileg mindenhol - túlterheltek, ezért sokszor türelmetlenek, mufurcok. A gyerekorvos viszont egy vérprofi nő.
A kaja maga a borzalom!!!! Érdemes megszervezni, hogy vigyenek be Neked a családtagok.
Tápszert már 2 éve sem adtak a babáknak, vizet akkor még adtak. De én is úgy hallottam, hogy már cukrosviz sincs. Nagyon nagyon támogatják a szoptatást és gondolom ez az oka annak, hogy beszüntették.
Szerintem egyébként ha beszélsz a dokiddal, ő ezekről tud felvilágositást adni. Minket anno 2 éve a dokim behivott, mikor ügyeletes volt és körbevezetett, megmutatott mindent és minden kérdésünkre válaszolt.
Teljesen igazad van, hogy mindenben a babád egészségét helyezed előtérbe!!! Én is úgy gondolkodom, ahogy Te! Ha szükséges lesz a császár, nem fogok ellene ágálni, elvégre nem én vagyok az orvos!:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!