Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha előzőleg nem volt megbeszél...

Ha előzőleg nem volt megbeszélve, de szülésnél úgy dönt az apa, hogy beakar jönni a szülőszobába, akkor bejöhet?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 30. 05:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy bemehet:-)))))) (Legalábbis a legtöbb kórházban:-)
2008. ápr. 30. 06:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg igen,de van olyan kh,ahol kérnek egy nyilatkozatot tőled,hogy te is szeretnéd.Szóval ha ilyen a kh-tok azért csináljatok egyet.A szülészetn erről teljeskörő felvilágosítást adnak.
2008. ápr. 30. 07:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nálunk meg sem kérdezték,hogy apa jön-e??természetesnek vették.

2008. ápr. 30. 08:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Törvény írja elő, hogy egy hozzátartozód bejöhet veled. Akár meg volt beszélve, akár nem. Velem anyukám ment be, pedig előtte a kórház közelébe sem mentem, tehát én semmit nem beszéltem meg velük, nem volt fogadott dokim sem, csak amikor megvizsgáltak és felraktak az asztalra, akkor mondtam, hogy hívják be anyukámat is. Szó nélkül mentek és behívták.
2008. ápr. 30. 16:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!Remélem ez gyakorlatban is így lesz:((
2008. máj. 1. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!