Mást is hagyott már cserben az orvos a szülés előtt?
Számlát???Ne hülyéskedj!...:-DDDDD
mondjuk ha adott volna se lenne jobb a helyzetem...
Übereljem a barátnőm szitujával?
Doki hirtelen kórházváltása egy rosszabbra(pedig a kórház alapján válaszottt orvost), végül elfogadta.
Megismerte a szülésznőt, aki elutazik 3 nappal a kiírt dátuma után (szóval túlhordás így kizárva) és a doki most nyögte be, hogy lehet, hogy megy nyaralni...
Kapkod, hogy legalább pót-szülésznője legyen, mondjuk az ügyeletes doki azért jó, mert tuti ott van és kipihentebb, mintha a fizetett doki előtte lévő nap ügyelt x órát éjjel y durva műtéttel, hazamegy aludni és két óra múlva jön vissza a szülésére...
A szülésznő a lényeg szerintem, ő is ezzel nyugtatja magát
Hű, ez nagyon nem szimpatikus hozzáállás a doki részéről, főleg amit az utolsó kommentedben írtál.
Az addigi rendeléseken normális volt? Mert nekem az a tapasztalatom, hogy amelyik orvos rendes, az az sztk-s rendelésen is az, viszont van olyan, aki az sztk-s rendelésen olyan túl laza, csak akkor vizsgál meg, ha konkrétan ragaszkodsz hozzá, de a papírodra azért ráírja, hogy ilyen-olyan vizsgálatot elvégzett, miközben csak konzultáltatok.
Egyébként még a szabadsággal sincs gond, mert tényleg lehet, hogy amikor elvállal, még nem tudja, hogy pontosan mikor tud szabadságra menni, mondjuk hozzávetőlegesen akkor is lehetne mondani valamit. De azért az, hogy 3 hétre megy el... Olvastam itt a napokban olyat, hogy a doki 3(!!!) orvost ajánlott maga helyett a kismamának a szabadság idejére, és a kismama szépen eldöntötte, hogy melyik a szimpatikus neki. A finisben ott hagyni valakit egy nem problémamentes terhességnél és ilyen stílusban közölni... hát ez tényleg gerinctelen dolog. Főleg úgy, hogy igen, az orvos is ember. Pont ezért érthetné meg, hogy milyen lehet a kismamának az utolsó 2 hétben egyedül maradnia.
Ha vigasztal a dolog, valószínűleg olyan doki fogja helyettesíteni, aki jó, de én pl. ügyeletesnél szültem, és maximálisan profin kezelték a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!