Miért nem találkoztam még a nyákdugóval?
én is túlhordtam a babát, nekem a szülés napján ment el, fele reggel, másik fele este - éjszaka megszültem
de van akinek nem megy el, csak szülés közben
kitartás, már nem sok van hátra :)
Nyugi, en is szultem mar egy gyereket es nem igazan talalkoztam nyakdugoval. Volt valami a 37. heten, amire azt hittem, hogy az, de szerintem nem az volt, csak erosebb folyas. A szuleszno megerositett ebben, ugyanis teljesen zart mehszajjal kezdtem vajudni, mondta, hogy a nyakdugom meg biztosan a helyen van. Jo hosszu vajudast josoltak a korhazban, azutan elfolyt a magzatviz, akkor mar mindenfele dolog tavozott, valoszinuleg akkor tavozott a nyakdugo is. A joslatok ellenere negy ora alatt tagultam ki teljesen zartrol nyitottra, mar kint is volt a fiam.
Hasonloan gyors szulest neked is!
Én se találkoztam nyákdugóval, pedig a szülés előtti napokban már majdnem 2 ujjnyira kitágultam.
Kitartás! :)
És könnyű szülést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!