40+1 napos vagyok. Nyákdugómmal nem találkoztam még, orvosnál ma voltam c2000, de kb.2 órája tompa hasfájásom van, ami picit felerősödik (nyilalgat is) majd elmulik. Lehet hogy mégis beindulok lassan?
előbb-utóbb biztosan:_) amit érzel, még nem az a fájás, ne aggódj! azt nem fogod semmi mással összetéveszteni a 3.-4. után már! nyugalom. amúgy ha nem indul meg, menj be a kórházba szerintem, max adnak egy infúziót és kicsit felgyorsítják! Boldog Babázást!
Üdv egy 8 hós fiu anyukája
Hát elég nagy a valószínűsége.
Nem biztos, hogy észre veszed, ha elmegy a dugó. Lehet, hogy tényleg nem is ment el.
üllj be egy kád forró vizbe. Ha elmúlik a hasfájás, akkor nem mész, ha felerősödik,és rendszeres lesz, akkor viszont lassan indulni kell majd.
Gyorsan nézd át, hogy minden meg legyen a kórházba neked is, és a picinek is.
Könnyű szülést kívánok!!!
megyek megpróbálom a fürdőt,most néztem az időt 15 perc. De egészen a combövembe nyilall.
Köszi a válaszokat....pancsi után írok
babám is felpörgött most,és a nyilalgatások normálisak?
De mindenki azt mondta hogy TUDNI fogom mikor a rendes fájások...miert nem tudom akkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!