Szent Imrében amíg beindul a tej, lehet adni vmit a babának?
az első válaszolónak és nekem volt annyi előtej (és tudás), hogy hozzátáplálás nélkül sikerült megvárni a belövellést, mindenki másnak muszáj a tápszer meg a sok vacak, mert csak mi voltunk csókosok.
minek az ilyen kérdés, ha úgyis meg van magyarázva a helyes válasz?
2.vagyok.
Nem kapott tápszert a babám,igaz végig üvöltötte a 3 napot amíg belövellt a tej.Anyatejpárti vagyok,de jobban örültem volna a tápszernek mert ez így borzasztó volt.Szerintem senkinek nem esik jól ha éhezik a gyereke,mindegy mennyi idős.
nem tévedek. vagy talán ezt mondta az újszülött babád, hogy anya én éhezek?
a születés nekik is fáj és az átállás is. az enyémnek még törése is volt, igaz nem sírt. csak a puha, löttyedt mellem tuszkoltam a szájába, ha kellett akkor óránként.
majd a negyedik napon már volt mit szopnia belőle. de nem adtam neki semmit és nem adtam fel, hanem hittem a természetben, ami szerintem zseniálisan megoldott idáig mindent.
a la leche liga oldala hasznos és valóságos dolgokat ír le, amit viszont én írtam az tapasztalat.
talán tudok valamit, ha egyik babámnál sem kellett tápszer vagy cukros víz.
mellesleg ők négyen vannak.
de már rég nem izgat ki mivel tömi a sajátját. már rég rájöttem, hogy egyesek szemét a személyes tapasztalat is szúrja és még azokat is meg akarják cáfolni, sőt mi több az embert is meghazudtolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!