Szülés után tapasztalta már valaki ezeket?
Figyelt kérdés
6 hónapja születem és már a picim 1,5 hónapos korában visszatért a menstruációm. Azóta viszont mikor nem menstruálok többször előfordult már, hogy elég erős, nyúlós, fehér és krém szerű volt a folyásom, majd néha az egész alsó részem vörös lett, és a pisilőmnél csípet, viszketett, és vörös lett. Volt már régebben fertőzésem, de azok nem ilyenek voltak. Tapasztalt már valaki ilyet? Orvoshoz még nem jutottam el. Ez is vajon valami fertőzés lehet? De szinte mindig van, ha nem menstruálok. Vagy a meleg lehet?2009. júl. 6. 13:18
1/3 anonim válasza:
Szia! Bár nekem csak a babám 7,5 hónapos korában jött meg a menstruációm és szokott lenni fehér nyálkás folyásom amin mindig meg is lepődök. Egy párszor a pisi is csípett de nem volt komoly. Lehet kapni kúpot a patikába azt használd párszor és rendbejön, ha meg nem akkor menj orvoshoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat. Pontosan milyen kúpra gondolsz?
2009. júl. 6. 13:39
3/3 anonim válasza:
ez is jó szerintem: [link]
De a gyógyszertárba ha megmondod mi a panaszod akkor biztos ajánlanak valami jót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!