Dr. Fedina Laura-ismeri valaki?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok,vélemények?
Magánrendelésén mennyit "kér"?Van uh-ja?
#nőgyógyász #fedina laura
2012. jún. 19. 15:01
1/3 anonim válasza:
Én véletlenül kerültem hozzá, mert ő volt az ügyeletes a kórházban, mikor bementem. Adott névjegykártyát, de csak addig jutottunk el, hogy megérdeklődtem, mennyi egy alkalom. Másfél éve 13000 volt, ráadásul teljesen magán orvos, úgyhogy azt nem is tudom, ha mondjuk valamilyen kórházi beavatkozás kell, akkor fizetni kell-e neki ott is, mivel nem dolgozik a kórházban, csak ügyelni jár. Egyébként szimpatikus volt, de én drágálltam és az István Kórház nem tartozik a kedvenceim közé...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Én most költöztem Pestre,és egy kolléganőm ajánlotta(de már ő is rég volt nála) szóval nem rendelkezem túl sok infóval.
2012. jún. 19. 15:59
3/3 anonim válasza:
Szia!
Azt nem tudom hogy mennyit kér és hogy van-e UH-ja, egyéni véleményt tudok róla mondani mint ember. Fájásaim voltak ezért bementünk az ügyeletre, pont ő volt ott éjszakás. Ahhoz képest hogy éjszaka volt olyan vidáman fogadott és kezelt hogy magam is meglepődtem. Iszonyú normálisan viselkedett és még poénkodott is. :) Mint ember, nagyon rendes szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!