Szedte vki szülés előtt a Cimicifuga és a caulophyllum nevű homeop. Bogyikat?
Hanyadik héttől kell szedni?Segített nektek?
37hkm
nekem így mondta egy homeopata orvos:
cimicifuga heti 6x és a hetedik nap arnica - ez a 37. hét
caulophylom heti 6x és a hetedik nap megint arnica - ez a 38. hét
és utána ugyanígy váltogatva
cimi és caulo az 12-15 higításban, arnica meg 30as
tapasztalatom nincs, most kezdem el én is:)
Nekem is úgy mondta a doki, ahogy az elsőnek, csak a 36. héttől.
Eredménye nem volt, egy ujjnyit sem tágultam, így fél nap után megcsászároztak.
Persze kipróbálhatod, azzal aztán nem fogsz veszíteni. De én szerintem a helyedben málnalevél teát próbálnék (vagy azt is). Én ilyet nem ittam, és fogalmam sincs segít-e, de jobbakat hallottam róla.
Szép szülést!
Szia!
36.héttől 2x5 mindkettőből, de várj fél órát mielőtt beveszed a következőt. Ha beindul a szülés akkor pedig fél óránként felváltva. +málnalevél tea. És minden este képzeld el ahogy tágul a méhszájad és bújik ki a baba. Nekem nagyon sokat segített. Mindkét babám 4 óra alatt megszületett, elsőnél 2 óra, másodiknál 15 perc volt fájdalmas.
én is szedtem, nekem úgy mondta a szülésznő, hogy egyik nap egyik, másik nap másik 1x5 bogyó. és hetente 1x Arnica és még 1 aminek nem jut eszembe a neve.
nálam sikeres volt a gátvédelem, könnyű a szülés mind2x, nem tudom,a bogyóknak köszönhetem-e, vagy scak szerencsés vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!