Szedtétek szülés előtt ezt a homeopátiás gyógyszert caulophyllum thalictroides 9ch?
Szia én szedtem, meg még mást is, ittam a málnalevelet és harmadik szülésem volt, 16 órán át tartott.
Szóval szerintem semmit nem ér.
Legalább is nekem nem használt
En malnalevel teat ittam es caullophyllum 5ch-t szedtem. Napi ot golyocskat a 36. hettol.
Bo harom orat vajudtam, de hozzateszem, hogy a keves ido miatt nagyon-nagyon intenziv volt, egybol harom perces fajasok voltak, hosszuak es nagyon intenzivek, az utolso egy oraban mar nem tudtam merni a fajast, mert szinte mindig fajt. Gyorsan "kellett" tagulni, ezert volt ennyire eros.
De igy sem bantam meg, kiegyeznek egy hasonloval masodik babanal is.
Hogy ezek miatt voltam-e ilyen gyors, azt nem tudom.
Szia!
Szedheted nyugodtan. Én is szedem, de én C-30-as meg szedek mellé Arnica-t, Cimicifuga-t ezekből is C-30-ast meg iszom a málna levél teát is. Ha indul a szülés szedem még a Hyperciumot meg a Pulsatillát ezekből is C-30-ast.
Én nagyon bízom bennük, remélem segíteni fognak. Próbáld ki, nem veszíthetsz semmit.
Sok sikert! Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!