Nyíregyházán jár szülés után az önkormányzatól egyszeri szülési segély?
Figyelt kérdés
Mennyi az összege?Mi a menete az igénylésnek?2012. jún. 11. 11:43
1/4 anonim válasza:
Nem az anyasági segélyre gondolsz?
Az egyszeri dolog,amit az állam kincstárnál kell igényelni miután kijöttél a kórházból.Szülés után adnak egy papírt amit be kell vinni.Az összege anno amikor én szültem 64500 ft volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem nem arra gondolok....ezen kívül vannak olyan önkormányzatok amik még adnak pluszba egyszeri összeget.Ezt az önkormányzatok válogatják mennyit és melyik ad...
2012. jún. 11. 12:40
3/4 anonim válasza:
Én személy szerint ilyenről még nem halottam,pedig 3 gyermeket is világra hoztam,és szintúgy falun lakok,és mivel nem vagyunk nagylábon élők,énis utána jártam mindennek hogy mit lehet igényelni,de szerintem amire te gondolsz olyan nincsen,összekevered az egyszeri anysági segéllyel.De érdemesebb az önkormányzatotoknál érdeklődni.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem keverem össze, mert Én Balassagyarmaton lakom itt van az ideiglenes lakcímem.Az állandóm van Nyíregyházán.Úgy tudom az állandó lakcímen adnak(bár nem minden önkormányzat.
Barátnőm tavaly szült neki itt van Balassagyarmaton az állandója és ő kapott szülés után egyszeri 50 ezer ft-ot.Más anyukától is hallodtam már.Ezért kérdeztem.
2012. jún. 28. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!