Van még szülés utáni egyszeri segély?
Szia! Igen van segély, ha jól tudom 64ezer forint körül van, amit az államkincstár ad, de ehhez orvosi igazolás kell, hogy megjelentél a kötelező terhesgondozáson! És mindenképpen járj utána a helyi önkormányzatnál, hogy ők adnak-e, mert nálunk például a '9. kerületben még plusszba adnak 22800 forintot ha jól emlékszem.
Járj utána, mert ez nem kevés pénz!
14:18as vagyok!
Anyasági támogatás az államkincstártól!
Mindjárt rákeresek neked a helyi önkormányzatok támogatásáról!
Szia! ismét 14:18as!
Megtaláltam neked! :D
Születési támogatás: Azok a szülők, akik legalább egyike kiskunfélegyházi lakos, igényelhetik Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatától a születési támogatást, melynek összege gyermekenként 20.000,- Ft. Ezen támogatásra az a család jogosult, ahol az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a mindenkori saját jogú nyugdíjminimum háromszorosát. A támogatás iránti kérelmet a gyermek születését követő 30 napon belül lehet előterjeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!