Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mesélnétek a baba kibújását...

Mesélnétek a baba kibújását követő percekről, órákról? Mi mikor és hogyan történt? Mit éreztetek?

Figyelt kérdés
Minden érdekel az első nap végéig. Idézzük fel együtt.

2012. jún. 6. 13:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm, szép történetek. :)

Én nem tudok sajnos ilyet mesélni. Amikor kibújt a fiam egy pár percre a hasamra tették, utána elvitték. Ráadásul apát sem hívták, nem tudom mehetett volna-e vele. Több mint egy óra múlva hozták vissza, addig azt se tudtuk milyen súllyal született. Amíg varrtak nem gondoltam rá, mert baromira fájt, de utána magunkra hagytak minket a férjemmel a szülőszobán. Tökre aggódtunk, hogy hol lehet, mi lehet vele. Nem tudom miért vihették el ilyen sokáig, talán mert nem sírt fel azonnal mert 2-szer a nyakán volt a zsinór vagy csak mert rengeteg baba született aznap és elvoltak havazva. Még mindig marcangolom magam, hogy olyan tehetetlen voltam akkor és nem voltam talpraesettebb, nem követeltem a fiam. Sajnálom az elvesztegetett órát, pedig már 8 hónapos. :(

2012. jún. 7. 20:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom. És nem is kérdeztétek meg ezután, hogy mit csináltak vele ennyi ideig?
2012. jún. 7. 21:04
 13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, örültem hogy láthatjuk. Mondjuk az egyik nővér meglepődött, hogy még nem hozták vissza, aztán ő hozta. Gond nem volt vele, apgar értéke is jó lett.
2012. jún. 8. 17:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Az első két fájás nem sikerült jól, de utána a következő 1-2-t kihagyva, már két fájással meg is lett! El sem hittem!! Azt daráltam, hogy el sem hiszem, nem hiszem el, hogy ittvan, azt, hogy onnan jött ki, és hogy ezt megcsináltam!! Úgy, ahogy terveztem, és minden fájdalomcsillapító nálkül! Nagyon nem akartam sem császárt, sem vákumot, és fájdalomcsillapítást sem!! :) Boldog voltam és elégedett!! A férjem is büszke volt ránk, mondta, hogy szeret, és pityergett is, de én csak el voltam varázsolva! :) Odafektették rám, mondták, húzzam fel a hálóinget. Rám tették és nem is volt olyan magzatmázas, meg véres, csak épp kicsit lila, :) De nagyon jó volt, hogy rajtam volt! Majd elvitték méregetni, megvizsgálni, mondtam a Férjemnek, menj Vele, menj Vele. A szülésznőm meg vicelt, hogy elcserélni nem fogják, mert csak én szültem aznap este. :) A férjem fotózott és utána visszahozták hozzám. :) Mikor eltelt a megfigyelési időszakból egy óra a szülésznőm rájött, hogy valami nem ok... Beletenyerelt a hasamba szó szerint és rengeteg vér jött/spriccelt ki... :( Nah akkor kiment a Férjem és szóltak gyorsan az ügyeletes dokinak... Hát inkább mégegyszer megszültem volna, mert az a két óra, amit túrkáltak még bennem... Nagyon szar volt, de ezen is túlvagyunk.. (a méhem gyorsan összehúzódott és ahólyagom is tele volt, így nem tudott kifolyni az összes vér...) Sajna a vérzés miatt a szülőszobán töltöttem az éjszakát és nem aludtam semmit, alig mertem moccanni, mert éreztem, hogy jön még vér olyankor... Hajnalban kikísért a szülésznőm, a szobába és megkaptam a kislányomat, akit 2és fél órán keresztül csak nézegettem, míg jött a Férjem. Egyedül voltam a kórteremben így nyugi volt és ennek örültem. :) Onnantól mindig volt velem valaki és összességében az egész kórházi időszakom jó emlék! Hétfőtől péntekig voltam bent! :)
2012. jún. 11. 09:55
 15/15 ROUGE77 válasza:
nekem hirtelen jött elöször hajnalba csak olyan volt mint egy josló fájás, majd egyre gyakrabban jött a fájás délután 3 orakor már sürü és fájdalmas volt ekkor bevitt a mentő a korházba. 4 orakor elfojt a magzat viz aztán 5 órakor 2 öt nyomtam s kicsusszant a lányom. Nem szenvedtem vele sokat, a méh lepényt az orvos kinyomta az rosszabb voltt meg a varrás. Majd oda hozták nekem a mellemre fektették,hogy szopizzon. Folyamatosan engem nézett a babuka én gyengének éreztem magam s féltem, hogy leejtem, egyik kezembe infuzio a másik megbökve mert vért néztek. Mert negativ a vér csoportom.De nagyon büszke voltam rá öröm könyek jöttek és agodtam is hogy sirjon fel mert kellett egy pici idő mire felsirt.Jelenleg is gyogyulok még gát seb plusz aranyér , de egészseges szépseges lányom lett . Egész terhesség alatt is jol megvoltunk most is nyugis baba.
2014. nov. 15. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!