Mesélnétek a baba kibújását követő percekről, órákról? Mi mikor és hogyan történt? Mit éreztetek?
Köszönöm, szép történetek. :)
Én nem tudok sajnos ilyet mesélni. Amikor kibújt a fiam egy pár percre a hasamra tették, utána elvitték. Ráadásul apát sem hívták, nem tudom mehetett volna-e vele. Több mint egy óra múlva hozták vissza, addig azt se tudtuk milyen súllyal született. Amíg varrtak nem gondoltam rá, mert baromira fájt, de utána magunkra hagytak minket a férjemmel a szülőszobán. Tökre aggódtunk, hogy hol lehet, mi lehet vele. Nem tudom miért vihették el ilyen sokáig, talán mert nem sírt fel azonnal mert 2-szer a nyakán volt a zsinór vagy csak mert rengeteg baba született aznap és elvoltak havazva. Még mindig marcangolom magam, hogy olyan tehetetlen voltam akkor és nem voltam talpraesettebb, nem követeltem a fiam. Sajnálom az elvesztegetett órát, pedig már 8 hónapos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!