VIP - szoba dilemma Szombathelyen?
Sziasztok!
Én augusztusra várom első babámat, Szombathelyen fogok szülni. Már igényeltem is a VIP szobát, a szülésznőmön keresztül. (Ami egyébként egyáltalán nem biztos, hogy éppen üres lesz, még akkor sem ha igényeltük előre.) Ő is elmondta azt, amit tudni lehet magunktól is, hogy van előnye és nyilván némi hátránya is ennek a lehetőségnek. A szülésznő szerint éjjel-nappal lehet veled rokon, barát, aki segíteni tud a baba körül. A nővérek nyilván nem mennek fél óránként, de az nem igaz, hogy ha segítségre van szükséged nem hajlandóak azt megadni, csak azért mert ebben a szobában fekszel. No meg munkájukból fakadóan kötelesek ellátni, ellenőrizni a babát és a mamát is.
Én a csecsemő osztály és szülészet dolgozóiról szóló negatív történeteket elolvasom, meghallgatom ugyan, de nem ebből indulok ki. Meggyőződésem, hogy az is számít, mi magunk hogyan állunk a dolgokhoz, emberekhez. A riogatás sajnos itt is működik, de ezeket nem kell komolyan venni, maximum meghallgatni, tanulni belőle.
Ennek ellenére biztosan lesznek mindannyiunknak negatív élményei is a sok pozitív mellett, de hát mégis csak kórházban leszünk és nem wellness szállodában. :)
Én mindig arra gondolok, hogy ezek a napok lesznek a gyermekem első napjai, nem szeretné elrontani azzal, hogy halálra aggódom magam. :)
Boldog babavárást, könnyű szülést és egészséges babákat mindenkinek!
28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!