Tamponhasználat szülés után?
Én is (majdnem) négy hónapja szültem, szintén sok varrattal. Tampont még nem próbáltam, de a szex nagyon fáj :( Mondjuk már valamivel kellemesebb, mint az első alkalom, de a jótól még nagyon messze van :(
Nemsokára megyek vissza a nőgyógyászhoz, rákszűrés és egyebek, remélem azt mondja, hogy normális (a hathetes kontrollon rendben találta a berendezést).
Szerintem kérdezd majd Te is meg a dokidat!
Sajnos nem tudok segíteni, mert én először 3 hónappal után tettem fel és akkor nem fájt (gátvédelem volt, de leszakadt egy kis bőrdarabka, azt varrták vissza). Csak azért írok, hogy ha így van, mindenképp érdemes lenne elmenned nőgyógyászhoz. Nekem 5 hétig fájt a hüvelybemenetnél, ahol varrták a bőrt (ami egyébként felszíni sérülés volt, nem is kellett volna varrni) és kiderült, hogy a felszívódó varrat mégis ott van. Engem az nyomott és fájt kegyetlenül minden ülés alkalmával.
Nyilván Neked nem ez a bajod, hiszen már túl vagy a hathetes kontrollon, de akkor sem ártana elmenni orvoshoz. Meséld el neki nyugodtan, hogy a szeretkezés sem fájdalommentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!