Mit csináljak a férjemmel? Nem tudok dönteni az apás szülést illetően.
Az en parom is bent volt vegig (pedig eleinte o sem akart), de mindig a kezem fogta, es a terdemen volt egy feher lepel, igy lenyegeben nem latta a "durva" reszleteket, pedig ikerszules volt.
Egyebkent o (a ferjem) azt mondta, hogy amint meghallotta a gyereksirast, mar semmi mas nem erdekelte a vilagon. Nem hiszem, hogy a te parod megundorodna toled, ez egy emlekezetes esemeny lenne mindkettotoknek.
Dehogy undorodik meg!!! A fejednél van, nem lát semmit, ezen szerintem ne aggódj. Egyébként az igaz, ha a vajúdásnál ott van a végén is ott lesz. Nálunk is olyan gyorsan pörögtek az események, hogy meg nem fordult a fejében az, hogy kimenjen, így élete legnagyobb és legmeghatóbb élményét élte át (elmondás szerint:))
9 hós kislány anyukája
Amikor meséltem a férjemnek, hogy vannak olyan férjek, akik a szülés hatására megundorodnak az asszonytól, akkor azt mondta a férjem, hogy ez hülyeség, ilyen nincs, ott másnak is lennie kell, mert onnantól, hogy kijön a baba már semmi nem számít, csak az a kis pici baba.
Bízd a férjedre a dolgot.
Nyugi,bízd rá!!!!
Az én párom mindig nagyon tisztelt és szeretett.Végignézte a vajúdásom és a császárom és azóta még inkább szeret és becsül.Nem telik úgy el nap,hogy ne köszönje meg ezt az élményt!És büszke magára,hogy előbb látta a babánkat mint én.
Nekem is nagyon jó volt,hogy ott volt.!!!!!!!!!
nálunk kérdés nem volt hogy bejön vagy sem....tavaly májusban születem. végig velem volt, fogta a kezem és a legvégén amikor mondták hogy kint a feje, akkor elengedte a kezem és odaállt az orvosom mellé és végignézte ahogy kibújik az ő kisfia. imádta és nagyon boldog hogy átélhetett egy ilyen gyönyörű pillanatot. egy életre szóló boldog élményt kapott és azóta sokkal jobban becsül és tisztel engem... azt mondta le a kalappal.
idén is szülök novemberben és bent lesz!azt mondta hogy kint jobban idegeskedett volna mint bent. csak egyet sajnált, hogy nem tudott segíteni amikor nagyon fájt és sajnált nagyon :)
engedd hogy bent legyen. ha nem bírja és kiakar menni akkor nem tartják bent úgy sem. de szerintem sem fog kimenni hamár végig ott lesz veled a vajúdásnál. nem kell azt neki végignézni , elég ha háttal áll a dokinak és csak téged néz meg a babát ha kibújik :)
szép szülést!
Élete legnagyobb élménye lesz:-)
Férjem is hasonlóan volt, és bejött, és mindent megnézett. És álítsa szerint élete legjobb élménye, és már most várja a második babánk születését.
És igen, hidd el, hogy aki vajúdásnál veled van, az nem fog a végén kimenni:-)
Amúgy is annyit lát, amennyit akar. A fejed mellett áll, fogja a kezed, törli a fejed, ad vizet, és mégis láthatja a kisbabáját az elsők között, és csodás lesz:-) Férjem olyan büszkén fogta, mikor a nővér a kezébe adta, hogy öröm volt nézni:-)
Már potyognak is a könnyeim, ha rágondolok:-)
Szóval szerintem ne féljetek, majd hozza a sors:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!