Mennyi idő után lesz újra olyan a has, mint a szülés előtt?

Köszi a válaszokat!
Elég edzett volt a hasizmom, tavaly nyáron elég sokat tornáztam, mozogtam és hasammal sose volt gondom. Most 36 hetes vagyok, eddig elég szép a poci, nincs stria, repedés (rem.nem is lesz) Akkor van remény, hogy nem fog nagyon lógni? Persze majd edzőterembe is szeretnék menni, de most a baba lesz az első, tehát nem hiszem, hogy 3-4 hónapig eljutnék bárhova is...

Szia! Én mindig is egy lusta dög voltam, és puha volt a hasam. Szülés után kisebb lett, mint előtte. Aztán szoptatás alatt megnőtt. Most, hogy a babám kezd kevesebbe szopizni /7 hós/ egyre kisebb lesz.
Egyénenként változó, van akit leszív a szoptatűs, van, akinek kell tartalék.

De jó nektek! :)
Az én hasam még mindig nem ment vissza teljesen, pedig 6 hónapja szültem. Tornázom is pedig, mert már nem szoptatok. Mondjuk nekem a terhesség alatt csak a pocakom nőtt meg, egyébként "egy szál bél" vagyok. Remélem még alakul valamit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!